Médiabefutó döntő with the Petőfi Rulez!

„A világ legrosszabb együttese” jelentette be Hajni, a műsorvezető a Pofon 74-et a Médiabefutó marosvásárhelyi gáláján. Kicsit váratlanul ért a siker és az elismerés, ugyanis mi csak a legrosszabb romániai magyar együttes szerettünk volna lenni, de íme hamarosan itt a világhírnév is.
Mi kell az ismertséghez? Találni valamit, amiben nagyon jó vagy. Mi találtunk valamit, amiben nagyon rosszak vagyunk – úgy tűnik, hogy a másik véglet is működik.
Három számot játszottunk, a közönség a harmadik számnál együtt énekelte velünk a refrént, ami az volt, hogy „Ez a refrén”, s tulajdonképpen ebből állt az egész szám. Ezután pedig valami megfoghatatlan történt, ugyanis a közönség elkezdte kiabálni, hogy: vissza, vissza.
Pászti barátunk benn ült a közönségben, és mesélte, hogy előtte ült három tinilányka, aki egész gálaest alatt arról pletykált, hogy ki kivel smárolt az elmúlt héten. A három tinilányka a Pofon 74 alatt abbahagyta a pletykálást, és mikor Pásztiék elkezdték, hogy vissza, a három lányka hátrafordult, és könyörgő tekintettel azt mondták, hogy: ne.
Pászti válaszolt neki, nagyon stylishul: „Figyeljetek, mi egész este végighallgattuk az összes smacizós sztoritokat, most ti is végighallgattok még egy Pofon számot.”
És lőn.
Beszéltem László Robival, a Pofon 74 meg van hívva a Félszigetre, nagyszínpados koncertre, sőt még a hivatalos plakáton is rajta leszünk. Mikor ezt megtudtam, elbeszélgettem pár komoly zenekarral, együttessel, és próbáltam meggyőzni őket, hogy rontsanak, énekeljenek falsul, mert a zenei igénytelenségben van a jövő. 

**

A Szomszédnéni Produkciós Iroda minőségünkben pedig átadtunk egy díjat a legjobb humorcsapatnak a csíkszeredai Petőfi Rulez!nek. A díj egy fellépési lehetőségből áll a 2006-os Erdélyi Humorfeszten, továbbá egy zöld húsdarálóból.
Eredetileg egy disznót szerettünk volna adni, de nem tudtuk becsomagolni.

Béfé::

12 válasz: “Médiabefutó döntő with the Petőfi Rulez!”

  1. Szomszédnéni

    Azoktól kérdem, akik ismerik a Pofont: Szerintetek használható-e a Pofon 74 zenéje büntetővégrehajtó intézményekben, mint fenyítő-eszköz?
    Béfé::

  2. Myrtil

    Fenyito eszkoznek biztos nem… talan halalbuntetesnek ?!?!..:PP

  3. Szomszédnéni

    :) Myrtil. Nagyon jó ötlet.

  4. szadógéza

    feltölthetnétek az ódalba néhány pofont, hogy terjedjetek, mint az pestis :) és bizonyára sokan hálásak lennének, ha a szomszédnénis produkciókat is hozzáférhetővé, letölthetővé tennétek… na persze csak akkor, ha eszetekbe se jutna a közeljövőben cédét vagy dévédét kiadni mert persze hogy valami ilyesmi volna a legüdvösebb :) amúgy pásztinak nő-e már a haja? mikor legutóbb láttam, a ferihegyen, elég martalóc vót

  5. bellini

    Sziasztok. Nagyon jok voltatok a Mediabefuton. Gratulalok.

  6. Kofika a helyi "pofon-rajongoklub" leendo elnoke

    tartoztok 50ezer lejjel mer csak en buliztam a pofonra.:P

  7. Kofika

    tartoztok 50ezer lejjel mer csak en buleeztam a pofonra. :P
    10telettel: Kofika, a helyi “pofon-rajongoklub” leendo (es ezt hangsulyoznam: LEENDO) elnoke.

  8. Szomszédnéni

    2 kérdés:
    1. Hol buliztál a Pofonra?
    2. Miért nem tetted látványosabban?
    Béfé::

  9. Szena

    Hadd el Kofikat, mert annal latvanyosabban nem is lehetett volna bulizni. Otvenezer lejt nem kapsz, de majd meghivunk egy kavera es az elso albumot dedikaljuk :P
    a rajongoklubot minnel hamarabb el kene inditani. szuksegunk van a rajongokra.
    szadogeza, te rossz pasztira gondolsz :) , itt a nagyrol van szo, habar biztos a kicsi is jol bulizott

  10. Kofika

    szena…vajon van-e itt cenzura? mer ha van akkor ki se irom amit gondolok:))
    ES SAJNALOM DE ANNAL LATVANYOSABBAN A SZINPAD MELLETT NEM LEHET BULIZNI! :P

  11. Kofika

    es a rajongoklubrol… hat… vagy huenek nezel vagy en nezlek huenek de ezen meg lehetne egy sort veszekedni. :P

  12. szadógéza

    Szerintem ugyanarra a Pásztira gondolunk (a bemondása alapján mindenképp rá ismertem :) ) A fiatalabb Pásztit nem ismerem, csak hallottam róla, hogy létezik.