Szìnészvetélkedő

Lejárt, nem volt nagy a mezőny, összesen 6 produkció volt versenyben, úgy, hogy egy színésznőt, aki bulizni jött Udvarhelyre, verseny előtt két órával győztek meg, hogy na, mégiscsak legyen három színésznő is a versenyben. Ez azért volt fontos, mert külön volt fődíj férfiaknak, és külön a nőknek. Ezen kívül volt egy közönségdíj, és egy zsüri különdíj. Ezt a két utóbbi nyertem. A férfi fődíjat Gábos Albin és Benedek Botond nyerték a “Gyilkosság a könyvtárban” (valamikor a “Légy”) címü pantomimjátékukkal. Én is pantomimet adtam elő, de nem volt címe. Viszont a próbán mindenképp akartak egy címet. Így lett az én pantomimjátékom címe: “Sorozatgyilkosság a könyvtárban”. Csajoknál egy szavalat nyerte a fődíjat, pedig egy másik szinte levetkőzött. Hát kösz Csonginak, hogy meggyőzött, majd leszukkozzuk.

TSz

3 válasz: “Szìnészvetélkedő”

  1. inez

    Miert nem ir a Transindex a szebeni Magyar Hetrol????????

  2. Albin

    hat, na. aze’ az a szineszvetelkedo, nem valami nivos. szerintem a Horvath Karolyunknak kedvezobb, leginkabb, de remeljuk a legjobbakat, h szinvonalasabb lesz es azt hogy lesz celkozonsege es hogy nem csak egy vasari dinom-danom molekulaja marad, ott valahol, ize ne. ezt mind csupa joindulattal.

  3. Réku

    Hé, Albin, aki nem látta a színészvetélkedő előző kiadásait, amikor még rostálni is kellett a jelentkezőket, hogy a közönség együltébe’ tudja megnézni a jobbakat, az ne ítélkezzen! Még jóindulatúan sem. :)
    A színvonalat pedig a résztvevők biztosítják. Nem?