24 FUN: Óvszer, karate és egyéb védekezési technikák

befe

Óvszer, karate és egyéb védekezési technikák

Az óvszervásárlás mérföldkő a férfivé válás folyamatában. Sokkal inkább az, mint az első autóvezetési élmény vagy az első pohár sör az apáddal. Mert az első óvszered általában egyedül veszed. A felelősségtudat első manifesztációja. Nem is olyan egyszerű dolog.
Nem elég, hogy az első megvásárlása előtt órákig gyűjtöd a bátorságod, de még akkor sem biztos, hogy ki mered kérni a szőke, szemüveges patikus nénitől. Az utolsó pillanatban lehet megint elhagy a bátorságod, és ismét C vitamint veszel. Nagyon sok srác gondolja meg magát utolsó pillanatban, és inkább C vitamint kér. Hála Szent-Györgyi Albertnek, hogy feltalálta.
Meg olyan is van, mint a klasszikus kabaréjelenetekben, hogy néha épp akkor fogy ki a kasszánál, és a néni átkiabálja az egész zsúfolt patikán, hogy a fiatalember kotont szeretne, van-e még a raktárba, Marika? Nem tudom Erzsi, milyen koton? Nem tudja a fiatalember, Marika. Azt mondja, valami olyan egyszer használatos? Jó, de milyen? Hát olyan.
És akkor felteszik az összes hülye kérdést, amit fel lehet tenni. Jó, hogy nem kérdik meg, hogy becsomagolják, vagy itt fogyasztja el?
Mindezek ellenére számos kellemetlenség kerülhető el az óvszerhasználattal. Például biztosan nem történik meg veled olyan, hogy védekezés nélküli szeretkezés után azt mondod a párodnak, hogy nem ártana, ha bevenne egy esemény utáni tablettát, mire ő röhögve azt válaszolja, hogy:
„Elég jó véleményed lehet magadról, ha amit te produkáltál, azt eseménynek nevezed!”

Az írás a 24 FUN székelyföldi, magyar nyelvű mutációjában jelent meg.

5 válasz: “24 FUN: Óvszer, karate és egyéb védekezési technikák”

  1. Máté

    Bazze!

    Mi van azokkal, akik automatából veszik az első gumit?

    Akkor rövidebb lett volna a sztoritok.

  2. Szomszédnéni

    Automata? Abban nincs semmi izgi. Cigarettat is lehet automatabol venni bizonyos helyeken, de valahogy annak sincs semmi filingje. A fegyverautomata, na az mar erdekes koncept lenne.

    Befe::

  3. levi

    @Máté: “Bazze! Mi van azokkal, akik automatából veszik az első gumit?” Ez a bazze, meg úgy általában a hozzászólás eléggé értelmetlen volt (na nem mintha az enyém olyan sokat mondó lenne :P )rosz szándékkal fűszerezve.

    @Szomszédnéni: Nem tudom ezt hova írjam mivel nem találtam olyan helyet az oldalon ahol kérdést / megjegyzést lehet hagyni témától függetlenül. Az érdekelne, hogy van publikus emailetek, yahoo messenger ID-tok , skypotok vagy bármi más elérhetőségi lehetőség az oldalon való hozzászólás kivételével?

    Amúgymeg nagyon jól nyomjátok csak így tovább :)

  4. Szomszédnéni

    szomszedneniKUKACyahooPONTcom

  5. bacsa

    Lehet, hogy a C-vitamin es Szentgyorgyi Albert a bunos a nem vart fogamzasok jelentos szaszalekaban?