Mik vannak?

Az van, hogy újra járok tae-bózni, keresem a halálom címmel. Megtanítanak, hogyan üsd meg az ellenfeled. Valahogy úgy van, hogy felemeled a kezed, ökölbe szorítod, és gyorsan előretartod. Azt hiszem, ha ilyen helyzetbe kerülök, mégiscsak a futást fogom választani.

Nagy magyar buliba voltunk csütörtökön a sportcsarnokban, jöttek bőven az elsőévesek. Amikor leszálltam a buszról a híd előtt, figyelmes lettem, hogy egy feltehetően elsőéves banda, lehettek úgy nyolcan, arról vitáznak, hogy merre kell menni. Az egyik csaj, azt állította, hogy biztosra tudja, hogy át kell menni a hídon. A fiuk mind hüjének tartották, merthogyha balra néznek, látszik a sportcsarnok, mármint a szabadtéri focipályára értették. Igen, tudom, szólnom kellett volna nekik, hogy egyik irány sem jó, de a kíváncsiságom győzött, lássuk melyik tábor nyer. A csaj nyert, egyedül öt fiu ellen, és szépen mendegéltek át a hídon. OK, rossz, csúnya voltam, hogy nem szóltam, aztán úgyis megtalálták.

Megúsztam egy GlamourModels válogatást. Nem lehet tudni, lehet hogy hajszálra voltam a pornóipartól. A Sapi előtt szegődött mellém egy srác, elmondta a szöveget, majd hogy menjek fel vele az egyik kapualjban az emeletre, öt perc, és meg is van a szelekció. Nem mentem fel, így megúsztam, hogy bekerüljek ebbe az x-men mutánsok válogatásba.

Elhalasztottuk a humorestünket egy héttel későbbre, mert hétvégére rászerveztek egy csomó mindent, így október 27-én lesz. Szép napsütéses, szombati napra számíthatunk majd, helyenként humoresttel.

Pénteke Póluslátogatás volt. Érdekes volt látni öreg néniket nyuszilufival e fejükön, indiántollas manelistákat, meg ahogy mindenki megtántorodik az átlátszó üvegpadló előtt, ami alatt egy méter mélyen valami rómaibizbaszok látszanak. Nem mondhatnám, hogy kész van teljesen, pédául a terranova betüi egyelőre papírszkoccsal voltak felragasztva a bejárat fölé.

Tegnap a szárhegyi káposztafesztiválon léptünk fel. Ott tudtuk meg, hogy káposztefesztivál van, ilyenen még úgysem voltunk. Megtudtuk, hogy a szárhegyi káposzta nagyon különleges, mert lapos, és vékony a levele. Ezt úgy érik el a huncut szárhegyiek, hogy mikor már almányira cseperedik a káposzta, akkor egy téglát tesznek rá, s akkor jó lapos lesz. A levele, pedig azért vékony, mert leszedik, mielőtt megvastagodna, hogy legyen a káposztafesztiválra.

TSz

Megjegyzések lezárva.