Hétfős bejegyzés

Hétfő, tehát pihenőnap van. Tegnap volt a János Zsigmond unitárius kollégiumban az “Egyetek! Bérleteket!” humorestünk kétszer. Elég fura volt, hogy lejárt, kis szünet és kezdtük elölről valamivel magabiztosabban.
Előtte turné Bihar megyében, voltunk egy olyan faluban ahol a kulturház fűtését úgy oldották meg, hogy az “öltözőhelyiségben” lévő kályhába jól begyújtottak, és tettek eléje egy ventillátort, amit szépen rácéloztak a nyitott ajtóra. Az kellett volna a meleget áttessékelje a tágas terembe. Végülis működött, mert csak nagyon halványan látszott a leheletünk.
Holnap este Csíkban leszek, fogok dumálni egy órát az Extazy klubban, hogy miről, majd elválik. Holnapután átugrunk Temesvárra, majd Nagyvárad, Pécska, úgyhogy a turnéfíling még nem ért véget.
Amíg Váradon voltunk, alig kétszer sikerült találkozni a tesómmal, aki ott gólya. Nem hasonlítunk egymásra, úgyhogy kevesen hiszik, hogy a tesóm. Van róla fotó a neten, meg lehet nézni, de ha már megnéztétek, akkor szavazzatok is rá, mert lehet, és ilyenkor ősszel divat a szavazás. Bal alsó sarokban, Tóth Szilárdnak hívják.

És még egy történet amit Nagyváradon hallottunk, ami Buzi Jácintról szól. Ez volt a rendes neve, így szerepelt a személyiben, és hát nemigazán szerette a nevét. Elhatározta, hogy ha betölti a 18. életévét, akkor megváltoztatja a nevét. Betöltötte, kijárta a bonyolult bürokráciát, és megváltoztatta a nevét, mostmár nem úgy hívják, hogy Buzi Jácint, hanem úgy hogy Buzy Jácint. Mit ért el vele? Eddig, ha bemutatkozott, akkor egyet röhögtek. Most ha bemutatkozik, akkor egyet röhögnek, majd hozzáteszi, hogy ipszilonnal, és akkor megint röhögnek.

TSz

9 válasz: “Hétfős bejegyzés”

  1. fegyver

    mindenki arra gondol majd, hogy a Buzit írja ipszilonnal, egy ősrégi nemesi család sarja: Buzzy Lyáczint.

  2. Eros Andor

    Voltam es nagyon profi volt. Nagyon jo volt az Anyukas es a Verszerzodeses jelenet. :) Igy tovabb.

  3. Kextekercs

    Húúúú TSZ! Ő tényleg a tesód??????
    Inkább Béféhez tippelném.
    De most tényleeeeeg?
    Azzztttamindenist!

  4. feketefene

    Jahahaha…az a buzijácint odamar :D

    És Kextekercsnek igaza van, tiszta BéFé a gyerek!

    Sok sikert neki!

  5. Master

    Hát ha ő a tesód,akkor ennyi erővel örökbefogadhatnák a szüleid Béfét is és akkor a Jackson Five mintájára lehetnétek ilyen családi humorbanda. :) )

  6. pászti

    hétfő, hétfő, mindig csak hétfő””””””””””””””””””””””””””””””””””’

  7. Volt Nincs

    Apáczai dísztermébe mér nem jösztök soha ? :(

    Gondolom azért, mert nem elég nagy.. Vagy nincs igazam ? :)

  8. csillababa

    Szerintem a humorestetek unalmas volt. Nem rohogtem rajta.

  9. holtkuros

    Mind faszok vagytok.csak mas nevet tudjatok fikazni kis gecik.megneznelek teged ilyen nevvel kocsog.garantalom neked h szar lenne.amugy meg az a is egy oltari fasz aki a homosexualis szot buzira keresztelte h konyeb legyen neki kimondani. pusy