Godot

Dumálni voltunk Pesten a Dumaszínházban, hétfőn. Jelentkeztünk a Fiatal Félőrültek Fesztiváljára, és megmérettünk. Mivel itt a stand-up a stílus, ezért külön léptünk Béfével, de csak becsempésztünk egy közös jelenetet a műsorban, úgyhogy végül, mint Szomszédnéni kerültünk terítékre, és kerülünk majd januárban is, ugyanis megígérték, hogy még hívnak. Rövid kiruccanás volt, kavicsdobálással kezdődött Házséék lakásába, ebéd, aluljáró, westend, megvan Moldova György Magyar Atomja, túrórudi, és este fellépés. Tizenketten léptünk fel, volt közöttük infós, filmes, katonaiskolás, arab, egy kis csaj, gyanús tőzsdeügynök, még gyanúsabb nem lehet tudni mivel foglalkozó magashajú ember. Jólesett, hogy csomó kolozsváron végzett, Pesten élő ember eljött, miután Házsé toborozta őket. Litkai-nak, a hely főszerkesztőjének, és műsorvezetőjének, fel is tűnt, és simán rákérdezett, hogy ugy-e ti Kolozsváriak vagytok. Tehát abszolút olyan volt, mintha a Bulgakovban lettünk volna ezelőtt 5 évvel. Van vissza jegyünk, remélem nem veszítem el.

TSz

7 válasz: “Godot”

  1. M!

    ÓÓÓ, én nem tudtam…
    A vicc az, hogy valószínűleg Házsé volt az a szemüveges fickó, akivel vasárnap egy órát álltunk a követségen, hogy szavazzunk. Mintha mondta volna, hogy jösztök, csak azt hittem baráti látogatás.
    Januárban mikor?

  2. Szomszédnéni

    M!
    Köszi a fokozott érdeklődést, jólesik. A januári műsora még nincs meg a Godot-nak, de mihelyt megtudjuk, mindenképp megírjuk ide a blogba.
    TSz

  3. Tamas

    Hajra Moldova Gyorgy! Magyar Atom rulz!

  4. Szomszédnéni

    Tamás,
    mióta olvastam a te Magyar Atomodat, azóta keresem mindenhol. Tőled nem akartam elkérni, mert nem adtam volna vissza. Na de most megvan. Magyaratomrulz!
    TSz

  5. dzsakéta

    mit ne mondjak elég érdekes ember ez a moldova:

    „1956 októberében gépfegyverrel a vállán harcolt az elnyomó kommunista rezsim ellen. Elmondása szerint saját kezűleg akarta meggyilkolni Kádár Jánost. Később kétkötetes önéletrajzi regényben méltatta a kommunista vezér életét.”

    2007-ben, Kádár sírjának megrongálását követően, a közszolgálati televízióban belpoltikai vihart kavaró kijelentést tett: „Kádár akiket felakasztatott, azt nagyon helyesen tette.” Ugyanekkor az őt kérdező riportert gyilkosnak nevezte.

    forrás:wiki

  6. pászti

    Moldova György,
    a legatomabb tsávó,
    nem véletlen h mindenki utálja, amúgy,
    ugyanis mindenféle elveken és ideálokon túl,
    ahhoz az örökké árnyalt
    - mer’ be nem nyalt –
    igazsághoz ragaszkodik,
    ami talán az egyetlen ideál a szeretet és jóság mellett,
    és ami mindig valakinek éppen beadta valahol.

    “A magyar atom”-ban pedig,
    ebből – illetve abból a bizonyos, kádárkori-
    az árnyalt valóságból,
    szűri le az igazságot,
    maximális humorérzékkel,
    semmiféle drámaisággal,
    ami talán az egyetlen viszonyulási mód,
    politikával szemben, jó ideje.

    jeee

  7. háááázséééé

    ehhh! tiltakozom, kedves M! valóban álltunk a nagykövetség előtt, de nem én voltam a szemüveges fickó. ugyanide tartozik, hogy a szemüveges fickó a maga rendjén nem volt én. ez így kerek. viszlát januárban. üdv, házsé.