Kalap fellépés Kolozsváron

Valahogy besűrüsödtek december elejére a Kolozsvári fellépések:

- Szombaton az új kocsmában, a Corvinusban nyomunk egy duma-estet. Kipróbáltam, a helyszín elég ok, van színpad, elférnek bőven, és zöld a plafon. Én biztos, hogy Zöld Plafonnak neveztem volna a helyet.

- Hétfőn, december 10.-én este 19.00-tól a Kolozsvári Rádió hangtermében (Grigó, végállomás, ahogy leszállsz jobbra indulsz, elhagyod a piacot, át az átjárón, és az a nagy épület a kertben, földszinten megint jobbra, és ott) a szilveszteri humorműsorunk felvétele lesz, persze közönséggel, ha jösztök, márpedig gyertek, mert ingyen van, és amúgy is mit csinálnál hétfő este héttől.

- Szerdára függőben van még egy Sapientiás Gólyabálon való fellépés, írok majd, ha valami konkrét kiderül.

- Jövő szombaton pedig a Brassaiban valamiféle vetélkedőket vezetünk, ez egy KMDT rendezvény lesz.

Holnap a Gyergyóremetei gyerekek fognak kiábrándulni a Mikulásból, merthogy én fogom játszani egy S-es Mikulásszerkóban, amiből kilóg a lábam, könyökig ér, és amúgy nagyon csini lenne, ha pár centivel vékonyabb volnék.

Nakkor még egyszer, hétfőn este héttől gyertek a Grigóba a Rádióhoz, mert ha nem jön senki, akkor nem lesz szilveszteri kabaré, és el kell halasztani szilvesztert egy hónappal, és már sokan foglaltak házat, szerveztek bulikat, és szar lenne ezeket is mind elhalasztani.

TSz

3 válasz: “Kalap fellépés Kolozsváron”

  1. feketefene

    arró a gyergyói
    Mikulancsról akarunk ám képet is
    majd…
    :P

  2. peter

    a Corvinus hol van?

  3. Szomszédnéni

    feketefene,
    végül nem voltam mikulás, mert a mikulásruha kb 26 számmal kisebb volt, és tekintettel a gyermekek lelki fejlődésére, nem vettem fel, úgyhogy fotó sincs, hehe.
    peter,
    a Corvinus ott van a Memorandumuluion a buszmegállóhoz közel, gangon be kell menni, és fel az emeletre, nem a kínai ület oldalán, hanem vele szembe pont.

    TSz