Karl Hungus producerünk levele mindenkihez

Kedves Mindenki!

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a kitartó türelmet és az együttműködést az első igazán nagy, XL-es Szomszédnéni produkció kapcsán.

Elnézést kérünk mindazoktól, akik állva maradtak, és méginkább azoktól, akik kint maradtak.

A jó hír, hogy lesz ráadás. A rossz hír, hogy nincsen több jó hír.

Őszintén mondthatom, hogy a 2008-as év fordulópont lesz a Szomszédnéni életében. Az XL-es sorozattal az erdélyi showbusiness új alapköveit tettük le, amire gőzerővel építkezünk tovább.

Ami biztos, hogy a Szomszédnéni XL megashowkon kívül megmaradnak a srácok olyan emberinek, amilyenek igazából és nem fognak visszautasítani a jövőben semmilyen füstös kiskocsmás vagy gólyabálos fellépést.

EZ MÉG CSAK A KEZDET.

Nekünk missziónk van, amivel nem egyeztethető a sikerrel egyetemes magunktól való elszállás, hogy a tükörbe sem bírunk belenézni, akkora sztárok lettünk és saját önelégültségünkel akarunk jól lakni reggeli, ha a személyes diétás tanácsadónk azt megengedi.

A misszió arról szól, hogy mindenkivel emberséges kapcsolatot alakítsunk ki.
Kigyógyítunk mindenkit a posztszocialista depresszióból! Mivel? Hát azzal, hogy megpróbáljuk halálra röhögtetni. Miért? Mert ha meghalt, akkor már nem számít, ha túlélte, akkor meg örökké vidám lesz.

Ezekután ha valaki meglátja Béfét, vagy TéeSZ-t, akkor bátran mennjen oda hozzá kezetrázni és bíztassa, hogy csak így tovább, mert ez fog nekik erőt adni a további sikerekhez.

További újdonságokat, konkrétumokat később…

Üdvözlettel, Karl

9 válasz: “Karl Hungus producerünk levele mindenkihez”

  1. Anna

    Jo, hogy mozog valami Erdelyben. Kitartast Karl es sok sikert.

  2. pászti

    Cáfolni szeretném – részben, legalábbis – a fenti híreket,
    ugyanis tegnap már ki is hozták az irodához
    T.Sz. vadonatúj 20 hektáros yachtját,
    az extraként hozzá rendelhető
    9 db. pucér felsőtestű fehérorosz színisnövendéklánnyal,
    (fele-fele arányban szőkék és barnák), valamint
    234000 négyzetkilométer beltengerrel és 2 db. korallszigettel.
    Ide van letéve az egész a sarokba.

  3. zoldimo

    koszonjuk :) )

  4. blk

    Ki is ez a KARL?

  5. Szomszédnéni

    Karl Hungus, producer és üzletember – a Szomszédnéni XL az első romániai munkája. Háttérinfó még, hogy a 2007 júliusában a Félszigeten látta egy fellépésünk, és decemberben keresett meg bennünket, hogy dolgozzunk együtt.

  6. Sz-tike

    Imádtam az Szomszédnéni XL-t, és imádni is fogom, nagyon rég óta vágyok arra, hogy élőben is láthassalak titeket, most valamennyire valóra vált, de többre vágyom, remélem én is találkozok veletek, és ha kezet rázni nem is fogok, de két puszit biztos adok nektek. Csak így tovább, az egész hetem megérte az XL, és mindenikre elmegyek majd, az biztos.

  7. szemmel

    a yachtot meg sem köszöntétek…

  8. rosszvér

    így lesz a show-ból business, ‘sztán elfogy a só, s marad a biznisz… láttam már vacanţa mare-t studházban és protévén is!

    … azé’ meg kell adni, jók voltatok!

  9. Karl Hungus

    Kedves Rosszvér!

    Ganxta Zolee csapata rólad írta a számot?

    Na a viccet félretéve. Pontosan azért írtam amit, hogy ne gondolja senki azt, hogy most aztán hiperelszállás lesz. A régi előadások is megmaradnak, hiszen az az emberi oldalt legitimizálja. Füstös kocsmák, gólyabálok, kultúrházak satöbbi.

    Kétésgtelenül igazad van. Ez már biznisz is. Kérdés persze, hogy mikor.

    A showbizniszből akkor marad el a show, ha a manit azt kiszívjuk és csak fejőstehénnek használjuk a fellépéseket és egyebeket. Na itt mi azt tervezzük, ha majd egyszer nyereséges is lesz a dolog akkor a pénzt azt visszaforgatjuk és mégnagyobb állatságokat fogunk csinálni.

    Ne csak húsvétkor, meg bálkor legyen mulatság. Hol van az kőbevésve, hogy csak ünnepkor lehet nevetni? Egész év legyen ünnep és a sok szart, amit hétközben lenyelsz,majd leöblíted Szomszédnéni XL-es itallal :) Pontosan azért, hogy erőt adhassanak a srácok a mindennapokhoz. Neked, személy szerint!

    Beszélgettem producer barátaimmal Reggie Hamonddal és Hamon Serranoval. ProTV? Nem kell ProTV. Előbb rádió, erdélytv aztán HOLLYWOOD!!!

    Köszönjük a kritikát, és a másik oldalt!

    Üdvözlettel,Karl