És a Katolikus Nőszövetség ne szórakozzon?

Felhív telefonon egy hölgy, hogy fellépnénk szombaton a Katolikus Nőszövetség rendes heti teadélutánján? Hát mit mondjak? Egy ilyen felkérést lehetetlen visszautasítani.
Mondom neki, hogy igaz, hogy TSz katolikus, de én protestáns vagyok. Azt mondja – nem baj. Így hozza közelebb a humor a vallási felekezeteket. Lehet, hogy Bushnak se a hadsereget kellett volna Irakba küldenie, hanem Jerry Seinfeldet.
Arról viszont, hogy hol lesz ez a vicces teadélután nem árulunk el többet, mert kíváncsiak vagyunk a hely abszolút, háborítatlan hangulatára. Egy másik fellépésről viszont annál inkább szólnák.
A Corvinus kocsmában ezentúl kéthetente, minden vasárnap lesz humorműsor este 7-től.
A szériát Felméri Péter és a Szomszédnéni nyitja, szóval be lehet karikázni a február 3-át a naptárban.

szomszedneni

Belépő természetesen nincs.

Korond Forever
Avagy emléket állítunk egy falu kitartásának.

Elképesztő, hogy milyen az, amikor a hülyeség elképesztő szorgalommal párosul. Tavaly tavasszal megálltunk Korondon és készítettünk egy fotóriportot, amiből született egy blogbejegyzés. A bejegyzéshez már több mint 130 hozzászólás érkezett, nagyrészt az internetkapcsolattal rendelkező korondiak részéről, akik már felajánlották – hogy orális élvezetekben részesítenek bennünk anyánk hátán és hasonló interkulturális izéket. Ehhez a blogbejegyzéshez azóta is naponta érkezik hozzászólás, halálos fenyegetés, satöbbi. Sőt, már a hozzászólók egy része is kapott halálos fenyegetést a hozzászólók másik részétől, sőt úgy néz ki, hogy Emőkét kitiltják a faluból (lásd a kommentek vége fele).
Mivel ez a bejegyzés közvitát szült, úgy érezzük, hogy örök, kitüntetett figyelmet kell szentelnünk neki – így ezentul direkt linkkel el lehet érni a blogunk főoldalának a jobboldalán a Blogroll kategóriában: Korond Forever néven.

Béfé::

2 válasz: “És a Katolikus Nőszövetség ne szórakozzon?”

  1. szemmel

    Most áruljam el vagy sem, hogy hol van az ÖTYE? Én már többször is voltam ott, katolikusságom és egyéb okok folytán, remélem, hogy a hely háborítatlan hangulata nem fog az estetek rovására lenni. Nyugodtan előadhatjátok nekik a feminista cuccot, az öreg tyúkok biztos nem fogják érteni, az ifjúság pedig nem fog abba a terembe beférni, ha megneszeli a dolgot. Amúgy hánytól van, mert meg vagyok hívva egy könyvbemutatóra is, a fenébe! Pedig még nálatok is nagyobb szórakozás volna nézni, hogy hogy vidul a közönségetek :-)

  2. Szomszédnéni

    Gyere inkább vasárnap este 7-től a Corvinusba. :)

    Béfé::