Havi Agytakarítás/01/08 – download

Nyíregyháza?
Megtudtuk, hogy annak ellenére, hogy sohasem voltunk Nyíregyházán, eléggé ismertek vagyunk arrafele. Ez véletlenül jött össze – úgy, hogy egy ottani rádióműsor szerkesztő, havonta letölti a Havi Agytakarítás műsorunkat a blogunkról és bejátssza egy ottani rádióba. Egy hete találkoztunk vele a Corvinusba, és ezúttal kamerát is hozott. Lehet, be fog játszani a Nyíregyházi Tévébe is. Ja és állítólag megyünk oda fellépni is.

Donlód
A Havi Agytakarítás szórakoztató rádióműsorunkat 2008-ban is folytatjuk a Kolozsvári Rádióban. A januári adásból itt van pár részlet:

Így kezdődik mindig a műsorunk. Ebben az a jó, hogy nem kell havonta újracsinálni: DOWNLOAD

Van egy nagyon jó jelenetünk arról, hogy milyen nehéz elmondani egy anyának, hogy van új barátnő: DOWNLOAD

Aztán élő adásba meghívtuk az 5. Erdélyi Humorfesztiválra a Székelylendet. A menedzserükkel beszélgettünk és megtudtunk egy csomó backstage dolgot: DOWNLOAD

És persze a kulturának is hagytunk helyet a Kulturszöszben: DOWNLOAD

Van egy jelenetünk arról, hogy milyen lenne a legudvariatlanabb pincér: DOWNLOAD

És végül egy kis abszurd humor, arról, hogy ki az erősebb: DOWNLOAD

Szomszédnéni Produkciós Iroda

2 válasz: “Havi Agytakarítás/01/08 – download”

  1. feketefene

    az erőnléti vita a legjobb :)

  2. timo

    en kb 11 evvel ezelott voltam nyiregyhazan a teveben, valami borzalom volt. egy ficko vezetett egy adast, az a visszataszitoan jokepu es idetlen fajta, azert hivott meg, mert mentunk marc 15-i unnepsegre (meg fiatal voltam). ott ultunk a studioban es mi voltunk a szegeny erdelyiek, akik orzik a magyarsagukat, szoval egy hatalmas kepmutato borzalom volt, utana meg a vendeglatoink, akik felvettek az egesz musort, ott aradoztak a nyakunkba borulva, hogy milyen csodas ez az izes szekely hangsulyozas, amit hasznalunk, es hat valoban, nalunk az igazi magyar ertek, stb. ugyhogy, szamomra komoly elorelepesnek szamit, hogy most ti kozvetkeztek naluk. erdely masik arca hehehehe :) )))))))))))))