Felméri Péter a Corvinusban

Felméri Péter még él. Pedig ha meg lenne halva, akkor írhatnék nekrológot róla. Remélem egyszer majd fogok, és nem ő ír nekem. Ilyeneket írnék róla, hogy: Nagy népszerüségnek örvendő, tisztes családapa – igaz nem volt felesége, meg gyerekei sem – jó szomszéd, aki határkő volt úgy a humor országútján, akár a lepkék tanulmányozásának kifürkészhetetlen útjain. A második Humorfesztiválon többszereplős jelenetet mutatott be a StarWars-ból, majd kidumálta Nagybandót a zsüriszékből. A harmadik HUmorfesztiválon elsöprő sikert aratott, még egy lányt is megelőzött, miközben természetesen robotot készített az államvizsgájára. 2007 őszétől a Godot Dumaszínház állandó fellépője volt. Egészen 2008 febr. 17.-ig, amikor is az a végzetes előadás történt a Corvinusban. Szerda este még amőbáztam vele az interneten. Senki nem sejtette, hogy ez fog történni. Habár, utólag visszagondolva sejthettük volna ezen cikk alapján, hogy ez fog történni. Péter ügyesen ráérzett a vesztére, meg is írta a blogjában, de valószínü csak poénból írta.

Itt elakad a billentyűzetem, úgyhogy, ha kíváncsiak vagytok, hogy mi történt Péterrel, akkor gyertek el most vasárnap (február 17) a Corvinusba, ahol este 8 órától kezdetét veszi az, amire senki nem számított.

TSz

2 válasz: “Felméri Péter a Corvinusban”

  1. Aaron Balazs

    uff, szegeny Peter… Olvastam mit irt a blogjaba es a Clujeanul cikkjet is. A helyzetrol meg egy vicc jut eszembe…

    A Sora elott all egy tuzpiros kabrio Ferrari, benne egy szoke 19 eves bombazo, mellette pedig egy Dacia benne egy 70-es bacsi. Kiszol a bacsi, hogy “Elnezest holgyem, maga mibol vasarolta azt a kocsit?”
    Mire a csaj: Tudja uram en oralis szolgaltatasokat nyujtok.
    Bacsi: Elnezest, a szopasra tetszik gondolni?
    Csaj: Eh, hagyjuk ezt, maga mibol vette a Daciat?
    Bacsi: Hat a rendszervaltasig a Clujeananal voltam portas, s osszegyujtottem a penzt s abbol, habar annak is fele elment a Caritason.
    Mire a csaj: Na latja tata az a szopas, nem az oralis szex.

    Kar, hogy nem leszek ott az eloadason… Biztos erdekes lesz.

  2. feketefene

    semmi gond, majd a szomszédnéni kisepri őket, ha szákándáloznak :P :)

    apropó, jó áhitatos az új SZPI banner… :D