“Szüzességről vagy jót vagy semmit” a kolozsvári Bulgakovban

bulgakov

Havonta egyszer stand-up-comedy előadások lesznek a Bulgakov kávéház emeletén – Dumacirkusz néven. A sorozatot én nyitom március 9-én, vasárnap este 7 órától. Egy interaktív szövegfolyamra lehet számítani, amelyet viccmondó versenyekkel szakítunk meg, ahol söröket nyerhetsz. Egyáltalán nem baj, ha berúgsz a duma alatt. Akár lefeküdhetsz a földre is. Szabályok nincsenek.
dumacirkusz
Mi a stand up comedy? Egy sajátos humorműfaj és stílus, amelyben az előadó egy mikrofon segítségével humoros dolgokat ad elő interaktív közönségének. A közönség a fellépő humorán legjobb esetben nevet, legrosszabb esetben pedig székkel dobálja meg az illetőt. Az előadók műsorát bármikor meg lehet szakítani vastapssal – nem fémallergiások.

Rezidens dumások (ábécé sörrendben)

dumacirkusz

Bálint Ferenc. Születési helyét, vallását és véleményét az erdélyi popszakmával kapcsolatosan titkolja. Kedvenc szabadidős foglalkozásai közé tartozik a sör, bor és a vodka paradicsomlével meg borssal. Nem büdös alkoholista, mert néha megmosdik. A Szomszédnéni humoristája.
Felméri Péter. Ő a világ hatodik embere. Ha megfelelő szögből nézzük a világot.
Muszka Sándor. A székely Villon, aki szomorú verseit vidám történetekkel próbálja eldani.
Orbán János Dénes. Valaha költő volt, de miután rájött, hogy az ő idejében egy valamirevaló poéta már halott vagy halhatatlan, elszegődött udvari bolondnak saját magához.
Tóth Szabolcs. Huszonhét évesnek tűnő, 27 éves, építész, karikaturista, tagja a Szomszédnéni Produkciós Irodának. Előnyös tulajdonságai, önéletrajza szerint: komolytalanság, megbízhatatlanság, mindenféle ambíció nélküli, aki kerüli a karrierlehetőségeket. Hobbi: kialakulóban.
Zsók Levente. A székely stand up comedy jeles képviselője. Nincs bicskája, ő már lézerrel megy a kocsmába. Adottságairól annyit, hogy 1,70 magas, 50 kiló súlyos és 20 centi mély.

Találkozunk vasárnap 7-től. A szüzességed hagyd otthon.

Béfé::

Megjegyzések lezárva.