Corvinusban megint

Vasárnap újra fellépünk a Corvinus Humoratórium színpadán. Például azért jó ez a hely, mert közel van a buszmegállóhoz. Ezért annyira későn szoktam indulni az utolsó buszhoz, hogy már szinte biztos, hogy nem érem el, ezért el sem indulok. Újabban van egy projektor is, vetítővászon, úgyhogy sör mellé kis véres, verekedős, hasraesős filmeket is lehet nézni.
Hogy mi is lesz vasárnap? Béfé mesélni fog a falujáról, ha jól sejtem. Én mesélni fogok néhány munkahelyemről, ahol dolgoztam suli alatt a nyári vakációkban, aztán lesz néhány jelenet is, összviszz egy órás lesz az egész. Kezdési időpont: este.

Nem tudja valaki, hova költözött az ószer? Holnap mennék, de már egyszer voltam a régi helyén, és csak aszfalt volt, meg két kutya.

TSz

11 válasz: “Corvinusban megint”

  1. kjhbvj

    holnap a mihai vitez terre kell menni, 11re. kokardaval:P

  2. Szomszédnéni

    En lehet megyek erre a marcius 15-i ellentuntetesre. Vegre egy intezmenyesitett keret arra, hogy szidjuk a magyarokat. :) Remelem a magyar akcentusom nem arul el, mikor azt kiabalom, hogy: Afara, afara, cu bozgorii din tara! :)

    Befe::

  3. feketefene

    Téged nem az akcentus, hanem a vigyorod fog elárulni. :)
    Viccet félre, vigyázzon mindenki magára.

  4. Szomszédnéni

    Na, elaludtam a tuntetest.

    Befe::

  5. szemmel

    Az ószer hollétét nem sikerült kinyomozni, valahol a város szélén van, értsd: valahol, ahol most van a város széle, és nem ötven évvel ezelőtt. De a jó hír, hogy ószer most is van, találtam egy bizonyítékul szolgáló fotóriportot, ha ismeritek a csávót, akkor érdeklődhettek nála: http://fmisike.blogspot.com/2007/05/szer-ahol-minden-lehetsges.html

  6. peter

    holnap hánytol lesz a corvinusban?

  7. Szomszédnéni

    peter,
    Nem holnap lesz, hanem ma :)
    Este lesz úgy hét után, nyolc felé, amikor már mindenki ivott egy sört.
    TSz

  8. peter

    xd tegnap kérdeztem

  9. orsi

    persze varjatok h igyanak egy kis sort..me akko bizti fognak kacagni,ha nem is vicces amit mondtok;))

  10. zsóóófi

    Jók voltatok fiúk:) mikor lesz újra?:P lehetne minden nap? vagy legalabb 2 naponta:P

  11. LeHeL

    Tsz, az ószer : vonatállomásnál villamossal Iris negyed fele ki a város szélére, a halálfaszahátamögé végállomásig :) egyszer bepálinkázva kimentem egy barátommal, apropó van kukkerem eladó, érdekel ? :)