Amatőr Alkoholisták Tanácsai

Nem tudom ki hallott eddig az arany tequiláról, mert tegnapig én sem tudtam erről a kombinációról. A klasszikus tequilát mindenki ismeri – megnyalod a sót, legurítod a piát és megeszed a citromot. Az arany változata ennek kicsivel másabb, szoftabb, első hallásra tiszta furcsa – a mexikói pálinkázás édes változata. Tehát, a kezeden só helyett fahéj van, utána jön az ital és végül citrom helyett egy szelet narancs adja az utóízt.
Ez a húsvéti ajánlatom, nagyon laza ízkombináció, és a következő nap másnapos sem vagy tőle. Vagy ahogy én szeretem mondani: nem leszel ex-részeg.

Béfé::

7 válasz: “Amatőr Alkoholisták Tanácsai”

 1. Master

  Béfé, ez olyan, mintha a tegnap hallottál volna először a Cd-Rom-ról, pedig már évek óta létezik. :) )
  Na szóval fogyasszad egészséggel az új “találmányodat”. :p

 2. tuki

  janes-ben igy adjak a tequilat :) a belepo fejeben s a pultnal kell meginni, ez a resze kicsit izgi, foleg ha osszeszedtem v 3 belepot ;)

 3. Szomszédnéni

  Miért Master, mi az a Cd-Rom? :) Akkor most ki kell dobjam a floppi-gyűjteményem?

  Béfé::

 4. Zsók

  3 hettel ezelott hallotam rola es fogyasztottam is Kolozsvaron az under-ben, ahol 1 meter tequila csak 15 lej. Nekem a sos jobban tetszett, ilyen konzervativ vagyok. De en is ajanlanek valamit, a samboca italt az nagyon jo, es Masnap keserut hanysz tole.

 5. Master

  Béfé el kell áruljak valamit, ne is vegyél Cd-romot. Van már Dvd, sőt Dvd-t se vegyél, mert van már Usb, sőt Usb-t se vegyél, mert árulnak már Arany tequillát s ezután ki tudja mi jöhet még. :p

 6. paradox

  Egyetértek Master 2008. március 20.-ai kommentárjával.

 7. T.

  Zsók: annak amit az underben adnak, semmi köze a tequillához. talán annyi mint a piacon kapható riibok cipőnek az eredeti márkához

  Van egy mexikói haverem, megkérdeztem tőle, hogy mi a csel a tequilla goldal és a fahéj-narancs kombinációval. Erre ő rámnéz, hogy azt is sóval és citrommal kell inni, a fahéj narancs európai hülyeség. Nem kell mondjam, hogy éreztem magam.
  Az érdekes az, hogy nekem is ízlett úgy, de ezt már nem akartam megosztani vele…