Körkérdés: Melyik a kedvenc Jean Claude van Damme filmed?

Persze most lehet lesznek olyanok, akik hozzászólnak, hogy mi ez a szar, meg, hogy így meg úgy Trüfó, az csinált igazi filmeket, meg a Napfogyatkozás és orosz szürrealizmus. Nem nekik szól a kérdés. Hanem nekünk. Nekünk, akik még jártunk videotékákba és térdig gázoltunk a napraforgómaghéjba, csak azért, hogy megnézzük, hogyan rúgja fel Vandamm az ellenséget a horogra. Azoknak szól, akik még tudják, hogy milyen volt úgy moziba menni, hogy a hátsó sorban valaki szalámit evett. Olyanoknak, akik akkor véresen komolyan vettük, hogy megmenti a világot és nála jobb színész nincsen a világon. Kivéve persze Steven Seagalt.
A jobb móka kedvéért nem szabad leírni a kedvenc Jean-Claude van Damme filmed címét, elég, ha leírod miről van szó benne.

Az én kedvencem
Van Damme detektív vagy valami ilyen, és egy eltűnt személy után nyomoz. Az eltűnt személy tulajdonképpen halott, mert úgy akart egy kis pénzhez jutni, hogy részt vett egy olyan játékban, amelyikben adnak egy kis előnyt és akkor egy közel 20 személyes felfegyverkezett csapat elkezd vadászni rád, hobbiból. Persze Van Damme kifog rajtuk és előbb-utóbb az üldözöttből üldöző lesz, és kinyírja a mocskos kis rohadékokat. Asszem a lány meghal, noha nem vagyok biztos benne, hogy a filmben van lány, de ha van, meghal. Sok lassított rúgás is van benne. Na így.

A trailer


Neked melyik a kedvenced?

Béfé::

24 válasz: “Körkérdés: Melyik a kedvenc Jean Claude van Damme filmed?”

  1. radiobuhera

    Nekem az a kedvencem, mikor vandamme töri a követ de aztán jön a volt főnöke, még mikor katonáéknál ők ketten és még néhányan tűlélték azt a cuccot a vágottszemüekkel, de vandamme elkurta s azé’ töri a követ, de a vót főnöke a katonáéktó elrendezi, hogy még egyszer menjen vissza és végja még vágottabra a szemüek szemét s hooza vissza azokat is akik akokor mikor ő nem igen, s akkor veszi az ijját, mert ő olyan rég harcolt ott akiknek a szeme se’ áll jólékkal, hogy még nyilazni kellett, s beköti előre a fejét, s egyszer bemártják a szarba, s annyira jót tesz a bőrének, hogy aztán a dzsungelbe keres egy jó dagonyát s alája bűjik de megzavarják, s akkor felkiált akiskésit s a nagykésivel leszur mindenkit aki nem a nagynéni, me van egy néni, aki nem nagy, még a melle se nagy, de nagy lesz a végén a szerelem, amit csak a haza szerertete előz meg, amit meg is mond a volt főnükének miután a vágottszemüeknél felturbűzza magát árammal egy matracon és kilövi az orosz turizmust a patak fölött.., csezmeg, ezt svarceneger játcca! bocsika

  2. chuck

    azt sztalone jacca, az a rambo II. a dzsungel belsejeben. benne.

  3. enagyenge

    nekem is van kedvenc vandamme filmem. elkerul korea, thaifold vagy valami iesmi helyre, ott a vagottszemu kisember kitanitja a harcmuveszetre, benevez egy versenyre es megveri a csunya, izoms emberek, mind. meg a foldrol is felvesz az ellenfel valami port, szembedobja imadott hosommel es megvakul. de vakon is megveri a csunya izmos bacsit, mert a vagottszemu kisember annakidejen megtanitotta meg kinaipalcikaval, bekotott szemmel legyet fognil. jol nosztalgiazok rajta mikor elkapom az antenna1-n.

  4. chuck

    nekem a kedvencem amikor vandam egy utcai harcost jatszik, egy testhezallo sztreccsben minden ellenfelet legyozi. Amielott utcai harcos lett volna azelott az idegenlegioban dolgozott azt hiszem. Egy neger a menedzsere. Parkolokban es pincekben kuzdenek…
    a legkedvencebb amikor a batyjanak eltorik a gerincet es lebenul, es vandam szall be a ringbe helyette es bosszut all. Bangkokba jaccodik mintha. Van benne egy malez no is es egy alacsony szereny edzo.

  5. kacsacj

    Sokat vegigneztem, nagy kickbox rajongo voltam es uztem is.
    A pofaraeses akkor volt, mikor rajossz, hogy a stilusa balettezo, mert egy kemeny bunyo a valosagban maskepp zajlik.
    Kedvencet nem valasztottam kozuluk, de azert egy megmarad, bortonben jatszodik, szervcsempeszetrol van szo benne.

  6. Master

    Nekem is az a kedvencem, amikor eltorik a teso gerincét s aztán jól megbosszúlja, pedig ő azelőtt nem is volt bunyós, de hát tesóért mindent. Na s verekedik azzal a nagy gorillával aki rugdossa az oszlopot a sípcsontjával. S valami Nok-Su-Kam vagy mi a neve. legalábbis én így értettem, s mindig így hívtam a faszit.:))
    De még az is jó, amikor ikertestvére van.(asszem) hehe
    Apropo: már olyan 2 hete eszembe jutott, hogy vajon mi lett Van Damme-al?Hova tűnt el? Elment kambodzsába muai-thai edzésre s lebénult s most a tesója bosszút esküdt?:))

  7. radiobuhera

    Tuti hogy nem sztalone jácca, azt ismerem.

    - Két kigyó megy a sivatagba melyik a bokszoló?
    - a bal boa!

    Naaaa? Azé’

  8. Szeklermen

    Nekem is a bejegyzésben szereplő a kedvencem. Az a címe, hogy Hard Target. Vándámm hosszú hajú benne, s van egy nagybátyja, aki főzi a szeszet s íjjal lődöz (a lány nem hal meg benne, de a fáin félvér nyomozó csaj igen: meglövik egy serétessel). Képes voltam megvenni internetről. De ha belegondolok, az az orosz maffiás is jó, mikor a végén megtalálja a pisztolyt, amit a kinyírt tezsvír küldött. Ejsze elültettétek a bogarat a fülemben, meg fogok állni cseppet a Vándámmos póc előtt a dvd-bótba’. Volt ott még egy-kát kedvenc, mintha.

    Ja, s úgy híják, Csansz Budró (de nem tudom, hogy írják le). Gondolom Boudreaux :)

  9. feketefene

    jólneveltek vagy miert, de nincs kedven vándámfilmem. viszont kiskoromban megvetettem egy vándám-naptárt, mert pofamagasságig emelt lábbal pózol rajta… még ma is megvan :D

  10. timerobber

    Rendeknek vigyázója ajtóberugáskor mérgesen beszól a csirkefogónak:

    - Mi a neve?

    -Jean Claude Van Damme – érkezik a válasz.

    Smith&Wesson csôretöltve, majd ismét beszól:

    -Feltartott kézzel jöjjenek ki…mind a négyen!!!

    Kedvenc : Universal Soldier … ein :)

    Témához tartozik: Terminator 2 oroszul? Elektromodulator Dva

  11. Sz.Cs.

    Nekem is ez a kedvencem, Béfé. Akciófilmnek tényleg jó, és még egy kicsit művészkedős is. Good shit, elvégre John Woo rendezte.

  12. pászti

    szerintem Sean Connery öregen is szarásra veri Vándámot és Brüzlit és az egész kárátista pereputtyot, mert Sean Connery skót és a magyarokkal tart a függetlenségi harcban. Hogy MacGyverről ne is beszéljünk!

  13. bunga

    az a fovoritom, amejikben jácca saját magát meg a testvérét is, és van benne egy nagyon jó nő, aki a saját testvérének a nője, de ő mégis megdugja a hajón, mutatja a nő melleit is, a végén a testvére asszem meghal, de ő nem. A sport singeros is nagyon vagász!

  14. feketefene

    MacGyver! Az volt egy sorozat. Két kütyüből és egy spárgából világmegmentést eszkabált. :D

  15. Dorján

    Amikor a víz alatt boxozik, a hasára dobigálnak kókuszokot, és utána vakon pörgőrúg. Na, az a legfaszább…

  16. Jimi

    Az jo miko’ kioregedett zsarut jatszik, es (!) a film kozepe fele fejbe lovik.. csak alig-alig ebred fel a komabol. Meg narkos volt, meg rosszul bant a nokkel, meg mar a rugasa sem a regi.. total lepattant.

    Nagy volt a szuszpansz miko’ neztuk, maj’ leragtuk a kormunket a nagy izgalomban.
    Vegul persze helyrejon a helyzet, mert csak felebred, es akkor mar nem narkozik, meg rendes ember lesz, meg nok, meg az elet is bejon..

    Jajj, be szep film is ez.

  17. csuklanirossz

    A legjobb az, amikor életunt vándorként elvetődik egy elhagyatott poros városba, ahol a nép nagy terror alatt van. Egyszer nagyon lerészegedik a közeli sivatagban egy motoros menet után, aztán magáévá teszi valakinek a feleségét és rendet tesz a városban, de úgy, hogy kinyír mindenkit. Persze időközben kijózanodik s (gondolom az édes szerelmeskedéstől) lángra lobbannak a szemei.

  18. bacsa

    Nekem az a kedvencem amikor az ikertestvere nyomdokaiban jar, es osszefut a bomba jo novel aki azt hiszi, hogy o az ikertestvere. Marmint nem a nonek az ikertstvere, hanem a Van Damme ikertestverenek az ikertestvere. Vagy na. Erted, nem?
    Na, nem masert ez a kedvencem, csak mert piszok jo az a no, es van benne kicsi szex.

  19. klombi

    Szerintem az a legjobb amikor keresztrefeszitk es eltori maga alatt a keresztet. Aztan meg szetveri az osszes rocker harcost es megved valami cyborg csajt akinek a szemeben van a vilag megmentesere szolgalo szer. Ez mindenkepp a legkemenyebb az osszes filmjei kozul.

  20. laca

    atyaúristen, hogy összekeveri mindenki itt a fándám filmeket, a lényeg úgyis a fejrúgás és a spárga

  21. radiobuhera

    Nem laca, nem a fejrugás meg a spárga a lényeg, hanem az, hogy Vándám a legjobb. Más nem is kellett volna fáradjon filmcsinálással. Lümi R feltalálta, aztán kuss kellett volna legyen Vándámig. És utána is. Mert ő kielégít minden film iránti igényt!
    Persze, mondhatod, hogy én az első bejegyzésben összekevertem Szilveszter Svarceneggerrel, de ez azért van, mert sikeresen utánozta, elkapta a műfaj jellemzőit, magáévá tette és beépítette. Ezért lényegében az is Vándám. És minden más ami esetleg az életben tetszett. Minden valamire való film Vándám. Rajta kívül tulajdonképpen nincs is semmi. Csák Norrisz is egy ócska Vándám imitátor és Brúszlí létezésére nincs bizonyíték.

  22. blk

    Szerintem is MacGyver a kiraly.
    Semmi nem jobb mint MacGyver,
    lehet hogy csak Norris, de ez sem biztos.

    MacGyver nagyon jo!
    MacGyver tul jo!
    MacGyver lehet a legjobb!

  23. Theaitétosz

    Akkor ezt látnotok kötelező:
    http://www.youtube.com/watch?v=eIoN9CKL6QU

  24. anna

    szeretem az összes filmét de a legjobban a Hiába futsz-t meg a Légiós-t meg amit láttam de azok nem fogtak meg agyira mint ezek