Lopom a netet

Itt netezek Csíkban a sétálóutcán. Ülök a teraszon, a sörért fizetek, a wireless netet lopom az orvosi rendelőtől. Nem passwordozta le, ez van. Hátha online nem kell életveszélyes dolgokat megoldaniuk.
Voltunk Szomszédnénivel pénteken Udvarhelyen. Mi vezettük le a középiskolák közti diákpolgármester vetélkedőt és fel is léptünk. Ezen a hétvégén meg fellépünk Szentgyörgyön, Erdőszentgyörgyön, Kovásznán és Kézdivásárhelyen. Hogy mikor és hol azt még nem tudom. Majd elmondják nekünk. Aztán szombaton sikerült eljutnom egy Heaven Street Seven koncertre is.
Vasárnap meg voltam elsőáldozáson. Mivel református vagyok, nekem előtte tartottak egy kis briefinget. Updateltek. Izé. Megtudtam, hogy ezeknek a 7-8 éves gyerekeknek kell gyónniuk szertartás előtt. Istenem, milyen szörnyű titkok derülhetnek ki. K.E. bevallotta, hogy ő részletesen gyónt kislány korában és úgy indított egyszer, hogy: „Atyám, elloptam egy mágnest.” TSz bevallotta kiskorában, hogy paráználkodott. Pedig nem is.
Szar lenne, ha kellene nekem is gyónnom. Nem tudnám hol kezdeni.

Béfé::

2 válasz: “Lopom a netet”

 1. Kextekercs

  Én a lakótelepen szoktam néha lopni, de azt csak akkor ha nagyon fontos, mert így lopva ollllyan iszonyat lassú, mint mikor még középsuliban a 386-os gépen igyekeztünk csatlakozni a világhálóra (amikor még a rádijótelefon is téglányi volt és antennás), és tiszta élvezet, ha negyedik nekifutásra bejön a céloldal.
  Én meg sem vagyok keresztelve.
  el tudom képzelni milyen nagyra meresztgeti a szemét a papbácsi, mikor a kis lurkók mesélnek.
  MSJ

 2. cool

  Nekem is wireless van. Lehet lopni.