Miért nem írunk a héten a blogba?

Mert…

Hétfő
Felléptünk a Babes-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaságtan Karának az évnyitóján. Igen, egy humortársulat. Még sohasem hívtak meg bennünket egy egyetem évnyitójára, és főleg nem szoktunk délelőtt 10-től fellépni. A legnehezebb része az ébresztő volt, rossz érzés úgy felébredni, hogy: kell menni iskolába. A legkönnyebb meg, hogy nem nehéz viccesebbnek lenni a tanárok köszöntőbeszédeinél.
Kaptunk ajándékba a fellépésünk végén egy 66 banit tartalmazó érmegyűjteményt. Köszi, eredeti volt meg minden, közgáztól pénzt – de a bort is szeretjük.

Kedd
Budapesten részt vettünk a Kossuth Rádiókabaré felvételén. Most is tíz percet kaptunk a műsorból, és mivel ez a negyedik alkalom, hogy résztveszünk – kaptunk adószámot. Apeh kártyával, saját névvel, születési dátummal és anyám lánykori nevével. Juhééé, így most két országba is fogok adózni.

Szerda
Ma írom ezt a bejegyzést. Ma meccs van.

Csütörtök
Fellépünk a kolozsvári Szabadság napilap nyilvános nyereménysorsolásán. Tulajdonképpen az „örökifjú” olvasótáboruk szórakoztatásán túl, másodlagos célunk is van. Mindig ingyen van a pia az afterpartyn.

Péntek
Megyünk Udvarhelyre a Prima rádió szülinapjára. Viccesnek kell lennünk egy szabadtéri színpadon, vagy valami ilyesmi, nem tudom pontosan, szakadozott a telefonvonal.

Szombat

Lemegy a Havi Agytakarítás című rádióműsorunk a Kolozsvári Rádióban. Majd a blogra is fellőjük.

Vasárnap
TSz–t a vallása, engem a lustaság nem enged, hogy bármilyen munkát véghezvigyünk.

Béfé::

3 válasz: “Miért nem írunk a héten a blogba?”

  1. Huni

    a szerda nagyon fontos a mecs miatt !!!! Hajra CFR !!!

  2. Szegedi úr

    Kérlek, tegyétek fel a rádióműsort mihamarabb, mert nehéz ugye elkapni az adásidőt…

  3. Norbeert

    visszamutatás ma(vasárnap), 16,25-től. Én is ekkor fogom meghallgatni, mert nem sikerült szombaton :P