Féktelen erdélyi turné a Szomszédnénivel

A Nunatak Banddel részt veszünk egy olyan országos turnéban, amelyik arról szól, hogy nem árt, hogyha november 30.-án elmész szavazni, mert kapsz érte kicsi levonóst a személyi igazolványod hátára. Nagyon sok helyen lépünk fel, ha IDE klikkelsz elolvashatod a helyszíneket, hogy hol. Érdemes jönni, mert az új humorestünket mutatjuk be mindenhol – szóval még forró az anyag.

Ezzel a busszal utazunk:

busz

Jó sok fellépésünk lesz, de igyekszünk nem „favágómunkát” csinálni ebből, mint egyesek a szatmárnémeti katedrális freskóján:

szomszedneni

A turné fellépésein kívül még láthatsz bennünket november 10.-én Déván, 15.-én egy színházfesztiválon valahol Hargita megyében, november 29.-én az udvarhelyi Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának a Gólyabálján, továbbá természetesen a Kolozsvári Magyar Diákszövetség Gólyabálján is.

3 válasz: “Féktelen erdélyi turné a Szomszédnénivel”

  1. pászti

    baszkiii a sárgakalapos asztalos ëmbëër pont arra készül hogy a dëckával jót szpenkell a szandálba fireszelő meggyszinű apáca-tinilányra miközben az anyukájának a százwattos fejibe az arabok a ninzsa-galambot belekámikázézzolják, asztal alatt meg ottvan még a tegnapról megmaratt hogyismonnyák

  2. nehanemjoismertneklenni

    mar vartam a post-ot szatmarrol. apropo. kedden tudom hogy k*rva szar buli volt a macskakban.. de ti csak pisilni jartok le szorakozo helyekre? akkor a templomban mit csinaltatok a foton kivul?

  3. lexy

    10.-én , 15.-én, 29.-én. Pont nem kell, lásd Helyesírási szótár: 10-én , 15-én, 29-én.