A Comedy Centralban a Szomszédnéni

Soha nem gondoltam volna, hogy a South Parkos Stan, Kyle, Eric Cartman és Kenny kollégái leszünk a Comedy Centralnál. Én három dimenziós vagyok, és tudtommal Téesz is (bár erről még nem beszélgettünk), de eme hátrány ellenére bevettek minket a magyar nyelvű Comedy Central humoristacsapatába.

A magyar Comedy Centrál az amerikai Comedy Central Magyarországon fogható csatornája, Litkai Gergely humorista pedig a csatorna igazgatója. Ő volt az, aki szólt nekünk, hogy indul egy Stand Up Comedy műsor a csatornán és szeretné, ha benne lennénk. Erre csak igent lehet mondani.
A hétvégén Debrecenben voltunk, ahol felvették az első adásokat. Olyan humoristákkal léphettünk fel, mint Badár Sándor, Szőke András, Maksa Zoltán plusz pár hozzánk hasonlóan friss Dumaszínházas.
Fejenként 20 percet kaptunk, a szóló műsorokat már első nap felvettünk, majd másnap még dumálhattunk 20 percet közösen, mint Szomszédnéni Produkciós Iroda – ezekből adásonként körülbelül 15 perc kerül műsorba, hogy mi, azt még nem tudjuk. Az adás valamikor április közepén startol, aztán, ha Youtube-on is megjelenik, természetesen fellőjük ide.

Ez volt a műsor háttere:

Ezek a reflektorok kábé annyi áramot fogyasztanak, mint Kenya lakossága, de nagyon jól néz ki, nem? Összehasonlításként következzen egy fénykép a Szomszédnéni Produkciós Iroda (még hárman voltunk) egyik korai, 2002-es előadásáról, ahol a háttér egy terrakottakályha volt.

Ebben a szállodában aludtunk Debrecenben, ahol semmi vicceset nem csináltunk, csak rendetlenséget:

Egy televíziós felvétel mindig izgalmas, és úgy kezdődik, hogy valaki, jelen esetben Litkai ismerteti a szabályokat a közönségnek:
„Ez egy alacsony költségvetésű műsor, ezért nincs lehetőségünk fizetni egy embert csak arra, hogy jelezzen önöknek, hogy mikor kell nevetni és tapsolni. Ezt, önök, mint közönség, teljesen önerőből kell megoldják.” Korrekt.

Jó hír, hogy a fenti képen látható Litkai Gergely és a Dumaszínházban, Comedy Centralban és a Showder Klubban fellépő humoristák jönnek idén a 6. Erdélyi Humorfesztiválra meghívottként. Szintén jó hír, hogy Litkai, akárcsak a Humorfesztivál, fiatal humorista-tehetségeket keres.
Szóval, ha vicces vagy, és humorral szeretnél foglalkozni, akkor ez az a rendezvény, amit nem szabad kihagynod.
A humorpályázat határideje: március 25.
Ezen a honlapon pedig mindent megtudhatsz, ami a versennyel kapcsolatos: www.humorfeszt.ro

Béfé::

20 válasz: “A Comedy Centralban a Szomszédnéni”

 1. a

  Ha találkozol Stannel, kérsz tőle nekem aláírást? e-bay névre kérlek, mond meg neki, hogy én vagyok a legnagyobb rajongója.

 2. rofl

  Hát azért bf, rendesen meghiztál 2002 ota. ;) ) csak megerheti humoristanak lenni

 3. pászti

  fájin, böjetzi,
  hát szerintem befutottatok mint nagyanyám a kamrába lisztér’,
  ha érted mire gondolok, már egy ideje mondani akartam,
  ha jól számolom Erdély egyik első exportcikke vagytok, Agyarország felé,
  a szilvapálinka mellett talán, gondolom megtisztel:
  hajrá, hajrá Szomszédnéni’

 4. zoltan

  Ez nagy hír, grat nektek!

 5. Stan II. legnagyobb rajongoja

  Nekem is kellene egy aliaras!!!

 6. felméripéter

  Gratulálok Béfé és TSz, már nagyon kíváncsi vagyok a műsorra :)

 7. elek

  győzikével nem tárgyaltatok? mellette biztosabb a siker. Ti lehetnétek akár a három győzike, vagy a győzike szomszédnénije

 8. Szomszédnéni

  a:
  Ja, persze kerunk alairast a South Parkos sracoktol. Cartman nem biztos, hogy ad, de megprobaljuk.
  rofl:
  hat igen, bulimias lettem. :)
  elek:
  az lenne a szep musor. a szomszedneni egyutt enekelne gyozikevel

  Befe::

 9. kemoke

  a csempekályha télleg kevesebb energiát pazarol. ha majd még nagyobb sztárok lesztek, akkor biztosan adományozni fogtok a szegény kenyaiaknak, véditek a környezetet, és ellene mondtok a felesleges energiapocsékolásnak (tudom, Béfé, hogy te nem voltál elsőáldozó, de attól még ellene mondhatsz). grat.

 10. Szomszédnéni

  kemoke:
  Normalis vagy? :) Kenyaiaknak csempekalyhat? Minek? Nincs ott eleg meleg?

  Befe::

 11. kemoke

  :) ))))))))))))))))))

 12. kinga

  hat most a korondiak szive is dobbant egyet a buszkesegtol de minimum meghatodtak:D grat nektek fiuk, ugyesek vagytok:)

 13. aker

  …tenyleg jol hoz a konyhara ez a humor szakma

 14. SZEM

  Szervusztok!

  Gratulálok! Lélekben az egész hétvégén szorítottam nektek, meg az erzsébeti szomszédomnak Repoknak.
  Szívesen elutaznék fellépni az erdélyi humorfesztre, stoppal hamar odaérek Kolozsvárra, de valami jó szállást nem tudtok megoldani, vagy legalább annyi piát, hogy a padon alváshoz ne kelljen önmagammal tusakodnom?

  Mély tisztelettel:
  A Szigetország hőse:
  Szem

 15. Szomszédnéni

  Szem,
  annyi dolgod van, hogy írj valami vicceset, például ha szigeti vagy, elmész Szatmárra az előválogatásra (március 27., péntek, Kormorán) továbbjutsz, és akkor máris van szállásod hivatalból. Na? Mit szólsz?
  TSz

 16. NitRo

  Hánytól kezdődik április 4-én az előadás és hol lesz? Aznap este 6-tól játszunk itthon a Vasluiial és dilemmában vagyok:(

 17. Szomszédnéni

  NitRo,
  este héttől kezdődik. Na jó hétóratíztől.
  TSz

 18. NitRo

  Na, időközben megoldódott a dilemma. Humorfeszt lesz belőle. Ilyen szarul játszó csapaton nincs mit nézni! Uhrin egy lószar!

 19. Szomszédnéni

  NitRo
  Helyes!
  TSz

 20. turnp

  még tobb regi kepet :D