Mi lesz a Humorfeszten?

ÁPRILIS 3., PÉNTEK
Auditorium Maximum ( a Babeş-Bolyai Tudományegyetem főépülete melletti épület)

18.00 Viccmondó verseny (Kipróbálhatod a legjobb vicceidet, és ha jó a poén, akkor egy eredeti Humorfeszt pólót kapsz ajándékba.)
18.30 Székely Góbék (Két eredeti székely figura, akik többek között az 5. Erdélyi Humorfesztivál csapat-nyertesei. A humoruk mellett talán úgy fognak bevonulni az erdélyi humortörténelembe, mint az a duó, amelyik a legtöbbször használta színpadon a „hallod-e” kifejezést.)
19.00 Zsók Levente (Ha van olyan, hogy székelyföldi stand up comedy, akkor ez az ember műveli. Ezermester, aki nem csupán fellép egy-egy eseményen, hanem önmagát is hangosítja, sőt többször történt olyan, hogy maga szerelte össze azt a színpadot, amin bemutatta produkcióját.
19.20 Burján Zsolt (Az 5. Erdélyi Humorfesztivál egyéni nyertese. Tavaly azzal nyert, hogy poént csinált abból, hogy hiányzik egy ujja. Valószínűleg az egyetlen magyar humorista, aki egy jó ebéd után nem nyalja meg mind a tíz ujját.)
19.30 Gruppenhecc kabaré (Nagy István neve fémjelzi a marosvásárhelyi humortársulatot, illetve ő a jelenetek nagy részének a szerzője is. Úgy is mondhatnánk, hogy „Nagy” poénok lesznek.
20.00 Könczey Elemér bemutatja új karikatúrakönyvét. (Könczeyt a Krónika napilap karikatúra-rovatából ismerhetjük. Öt másodperc alatt is képes bárkiről karikatúrát rajzolnia, csak nem fog nagyon hasonlítani.)
20.05 Felméri Péter – stand up comedy (A 3. Erdélyi Humorfesztivál felfedezettje, a Showder Klub tévéműsor gyakori szereplője, gyakorló informatikus. A gyakorló informatikus alatt azt kell érteni, hogy szokott e-mailt nézni.)
20.25 Hetek versenye – humoristák párbaja (A Humorfesztivál tehetségkutató versenyén hét amatőr humorista mutatkozik be, akik közül hárman jutnak tovább a másnapi döntőbe. A Kukker.ro erdélyi videómegosztó portálra a verseny után minden humoristától felkerül egy kis ízelítő, és a másnapi Gála kezdési időpontjáig szavazhatsz a kedvencedre. A legtöbb szavazatot elért versenyző a szombati Díjkiosztó ünnepségen megkapja a Humorfeszt Kukker Közönségdíjat.)
21.00 Szomszédnéni Produkciós Iroda humorest (A Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs nevével fémjelzett páros visszatérő vendégei az Humorfesztiválnak, mert ők szervezik. Így könnyű.)
21.30 Open Stage (A Székelylend című lemezükkel lettek ismertek, de most az új albumba is betekintést nyerhetünk. Már ezért megéri eljönni.)

ÁPRILIS 4., SZOMBAT
Humorfeszt Gála, Kolozsvári Magyar Opera, 19 óra

A már hagyományossá vált Humorfeszt döntő és Szomszédnéni Produkciós Iroda poénok mellett, idén a Gála díszmeghívottjai a magyarországi Showder
Klub, Dumaszínház és Comedy Central humoristái – Lorán Barnabás (Trabarna), Szupkay Viktor, Mogács Dániel, Pataki Balázs, Dombóvári István, Bács Miklós, Benk Dénes, Bruti, Beliczai Balázs, a Három Kismalac és Litkai Gergely.
Az eddig megszokott egy-két vendég helyett idén 11 produkcióval várjuk önöket a stand-up-comedy műfajából, ahol mindenféle jelmez, díszlet vagy kellék nélkül csak az számít, hogy mennyire jó a dumád.

Belépők
A pénteki, április 3-i, egész napos belépő az előadás előtt kapható a helyszínen az Auditorium Maximumban (a Babeş-Bolyai Tudományegyetem főépülete melletti épület). Kétnapos bérleteket és jegyeket a szombati Humorfeszt Gálára elővételben a Magyar Opera jegypénztáránál lehet váltani.
A napijegy ára 15 lej. A bérlet 23 lejbe kerül.
Amennyiben bérletet veszel, megtakarítasz 7 lejt. Ezen a pénzen vehetsz 3 darab nagyon olcsó sört vagy 2 darab közepes árfekvésűt, esetleg 1 darab drágát. Előre is elnézést kérünk, hogy sörben számolunk, de valami olyanban akartuk kifejezni, ami közel áll hozzánk. Számolhattunk volna csavaralátét szettben is, de minek.

Megjegyzések lezárva.