Fizetett reklám

Nem pénzt fizettek, de sok jóféle konyak meg sör volt az Atmosphera kávézó nyitópartiján. Nem tudom, azért hívtak-e meg, hogy írjak a blogba róluk, vagy csak úgy, mindenesetre én nem kockáztatok, megírom milyen jó hely. Arra számítok, hogy még sok kocsma fog nyílni Kolozsváron, és hátha azok nyitópartijára is meghívnak, tehát:

Az valami fantasztikus, hogy milyen egy zseniális hely ez az Atmosphera, hihetetlen. Ami a legnagyszerübb benne, hogy nagyon közel van az irodánkhoz, csak átmegyünk az úton, és már ott is vagyunk. A Sora-val szemben van amúgy. Nagyon jó hely, ahogy bemész, már ott vagy. Hamarosan lesz terasza is, lehet cigizni bent is bárhol, és árulnak is cigit, és ugyanolyan jó a Temesvári sör, mint máshol. Három elég nagy terem van, plusz még ahol a bárpult is van, diszkrét a dizájn, barna padló, vaj meg bordó falak. Falakon vannak fényképek az ERKE fotósaitól. Minden csütörtökön fog zenélni a DelaFunk. Ami igazi különlegessége a kocsmának, hogy nem kell meglepődni, ha valamelyik Paprikarádiós műsorvezető fog kiszolgálni, például Tamás Enikő. Amikor megkérdi, hogy mit szeretnénk, mondjuk azt bátran, hogy: Szeretnék válaszolni a kérdésre, a helyes válasz a Szigmasopping center. Mit nyertem?

TSz

3 válasz: “Fizetett reklám”

  1. Tamás Enikő

    Egy adag pisztáciát… :D

  2. Szomszédnéni

    Szeretném megköszönni a pisztáciát mindazoknak, akik bátorítottak és mellettem álltak a nehéz percekben is, meg Enikőnek is. Kösz
    TSz

  3. radiobuhera

    Csak pisztáciát lehet nyerni? Me’ akkor nem megyek! Tökmeg? Köpködés?