Segítség!

Új lakóhelyet keresünk én és népes családom. Úgy érezzük, már nem vagyunk biztonságban ebben a gépben. Nosztalgiával gondolok a sok szép eltöltött hónapra, emlékszem, amikor először jártam itt, egyből megtetszett a konstrukció, a könyvtár, a jóféle programok, minden nagyon stimmelt. Boldogank éltünk itt, de ahogyan elkezdtünk szaporodni, és egyre több könyvtárszobát vettünk birtokba, úgy csökkent a biztonságérzetünk. Egészen jó barátságban voltunk a jó öreg vírusölővel, mi békén hagytuk őt, ő meg nem jelentett rólunk, de az utóbbi időben egyre nehezebb fenntartani ezt a barátáságot. Ahogyan észrevettem, már őt is zavarja hogy ilyen népes család lettünk, és elég, ha egy pillanatra nem figyelünk oda, és máris jelentést küld a gazdának. A gazdáról annyit, hogy eddig az egyik legbékésebb gazda, akinél laktam, soha nem zavart minket. Nem tudom, azért-e mert kedvel bennünket, vagy azért, mert túl tutyimutyi, meg lusta ahhoz, hogy végigseperjen nemzedékünkön. De már napok óta látom a szemében, amikor bekapcsolja gépünket, és éppen azt az állományt nyitja meg, amelyben épp próbálom kiheverni a múlt éjszakai bulit, hogy vészjóslóan ideges. Próbáltuk a legkevesebb kárt okozni, de hát valamiből nekünk is meg kell élni. Azt hiszem az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor tegnap magányra vágytam, és befészkeltem magam egy jókora exe fájlba. Valami Photoshop volt a neve azt hiszem. Erre az a vén tökfej vírusölő egyből jelentett. Elpusztítani már nem bír semmit, mert már egy foga sincs, de hát milyenek az öregek, állandóan kotnyeleskednek, úgyhogy köpött. Ekkor láttam TSz (a gazdám) szemében, hogy döntött. Úgy érzem nem várhatok tovább, korán keltem, hogy megírjam ezt a segélykérő üzenetet, még mielőtt TSz felébred. Kérlek benneteket segítsetek elköltözni, néhány használatlan fájlban meghúzzuk magunkat, nem vagyunk csak párszázan, kicsi helyen is elférünk, és ígérem, nem teszünk tönkre semmit. Tehát, ha még nem laknak vírusok a gépeden, azzal tudsz segíteni, hogy hagysz egy akármilyen pici hozzászólást, és mi megtaláljuk az új otthonunkat. Ha neked is családod van, akkor meg tudsz érteni bennünket. Kérlek adjátok tovább minél több embernek, nagyon sürgős, mert hamarosan felébred a gazda, és észreveszi, hogy beleírtam a blogjába, tuti kinyír bennünket. Segítség!!!

!+%Trojanhorse1746!%ö22Q2

7 válasz: “Segítség!”

  1. Laci

    Ide gyertek a gépembe! Gyorsan gyorsan!

  2. radiobuhera

    Format C?

  3. blk

    Halló! Halló! Itt a Trojanhorse1746!%ö22Q3, vétel?

    Megmentő akció indul, 23 óra 15 perc, itt a B Len-ovó anyaszerver. Az adatkapu nyitva.
    Halló, halló, figyelem, figyelem: a három Trója B2 hajó bevetésre készen.

    Halló, halló! Várjuk a a szélességi és hosszúsági fokok pontos beazonosítását. A hajók bevetésre készen. Ism: a hajók bevetésre készen.

    Vétel…

  4. Szomszédnéni

    Köszönjük B Len, anyuci. Máris rohanunk. A Pozíciónk a következő: ahogy a feminától jössz a bank felé, amit elvittek, letérsz a gangalá, a voltszupernél jobbra, s ahol a fodrászat volt szembemész, majd fel a negyedikre, a kapusnak kell köszönni, s akkor felenged. Fent ne a mixhez menj, hanem balra, bőrajtó. Köszi mindent.

    !+%Trojanhorse1746!%ö22Q2

  5. fegyver

    bazeg, ez a sok pornó.

  6. fegyver

    jah, mert a szó végi ó mindig hosszú, meg az ú is.

  7. fegyver

    jó, az u néha nem.

    bocs, csak szakadozva jönnek a gondolatok.