Hülye állatok

Megharapott egy kutya Kézdivásárhelyen. Nem is vicsorgott, egy ugatás nem volt, csak odajött és megharapta a lábam. Mivel még soha nem történt velem ilyen, kiváncsi voltam, hogy mi fog ezután történni, de a hülye kutya nem csinált semmit, hanem csak állt mellettem. Hát álltam én is tovább. Jól megnéztem, hogy csorog-e a nyála, vagy vérben forog-e a szeme, mert ha veszett, akkor be kell oltassam magam. De nem. Nagyon nyugis kutya volt. Szóval nem oltattam be magam. Nem tudom felfogni, hogy miért tette. Lehet, hogy ez valami hirtelen felindulásból elkövetett harapás volt, de egyébként békés állat. Aztán leült elém, és nézett nagy szemekkel. Megsimogattam a genyót.

Béfé::

8 válasz: “Hülye állatok”

  1. cs

    nem esz meg, csak megkostol…

  2. aker

    korondi volt

  3. Sz-tike

    El nem tudtam képzelni, hogy ilyen helyzetben mi a teendő, de hála neked mostmár minden esetre felkészültnek érzem magam. Tudom, hogyha megharap egy kutya majd mellémül, akkor meg kell simogatni. Köszönöm BéFé, életmentő vagy!

  4. eviciqee

    erről az jut eszembe h. egy barátomat mindig megugatják a kutyák, minden kutya, s ő örökké hisztizik emiatt de eddig még sose harapta meg egy sem..:P gyorsan elküldöm neki a linket h. lássa van rosszabb is:P

  5. Laci

    Oltani kell! Sosem lehet tudni!

  6. T.Reni

    Az én kutyám is harapdált, játék közben is elég durván. Mivel nem olyan igazi harapások voltak, azt mondták szeretetből csinálja.
    Nem tudom mit szólnátok hozzá ha autogramm kérés előtt csupán szeretetből jól belétek harapnék… :)

  7. Melinda

    Hm lehet hogy éhesvolt szegény.Nem tudott kiharapni a lábadbol így máshogy próbálkozott és leültmelléd hátha adsz neki kaját.

  8. Kilroy

    Diana!!!