Filmötlet TIFF-re

Nekem is van egy filmötletem, ami úgy érzem beleférne a tiffbe. Nemigazán tudom, hogy hová kell fordulni a filmötletekkel, így abban bízom hogy neves producerek és rendezők olvassák a blogunkat, és csak leforgatja valamelyik.

Egy emberről szól, aki egyedül él és szeretne izmos lenni. Azért, hogy izmos legyen, konditerembe jár. Mindennap ugyanabban az órában van a konditeremben, déli egytől kettőig. A teremben van egy tévé, amelyet gyúrás közben néznek az izmosodni vágyók. Ebben a tévében mindennap fél kettőkor kezdődik egy izgalmas tévéműsor, egy verseny, amelyben nagyon erős emberek tyúkokat, kakasokat, meg más kisfejü szárnyasokat vágnak hozzá egy betonfalhoz. Összeszorítják a szárnyas állatok lábait, megfordulnak a tengelyük körül, meglóbálják az állatot, majd tiszta erőből úgy hajítják a kakast a betonhoz. Utánna jönnek a bírók egy centissel, és megmérik, hogy mekkora sugárban loccsant szét a kakas agya. A néző nem tudja, hogy a konditeremben azért gyúrnak-e, mert be akarnak kerülni ebbe a versenybe, vagy csak egyszerüen szeretik nézni ezt a sportot. Az edzés folyamán éppen a műsor kezdetén érnek ahhoz a gyakorlathoz, amikor hason fekszenek, és lábaikat emelgetik felváltva. Könyökölve nézik a tyúkdobást, és emelgetik a lábukat. Mivel ez egy húszperces műsor, és nagyon leköti a figyelmüket, ezért ebből a gyakorlatból jóval többet csinálnak, mint a többi gyakorlatból. Napról napra egyre izmosabb lesz a hősünk feneke, és az egyik nap annyira feszessé válik, hogy nem jön már ki a széklete. Egyszerüen két egymásnak feszülő izomköteg lesz a fenekéből, amely között sehogyan sem bírja átpréselni a székletet. Erről a szenvedésről többször kell majd nagyon közeli kép. Kiderül, hogy a többieknek is annyira izmos lett a fenekük, hogy beszűkültek. Kitalálják, hogy olyan edzéseket kell végezzenek, amelyektől elsatnyulnak az izmok. Ezért egy szűk felfújható medencébe fekszenek bele ezek az izmosfenekü férfiak, hassal az égnek lebegnek a vízben. Valahonnan egy távoli lakásból kihallatszik a tyúkdobó verseny televíziós közvetítése. Mindennap satnyulnak a vízben, minden kiadós ebéd után ugyanakkorát hánynak a műanyag medence mellé, és egyre kövérebbek lesznek. Már alig férnek a medencében, olyan kövérek. És akkor az egyik nap hősünk mellett apró buborékok jönnek fel a vízből, majd kicsivel később egy másik helyen is buborékok törnek elő. Elkezdenek örülni, hogy van remény, hiszen a purc már átfér az izmos gerezdek között. Egyre több helyről tör elő a buborék, mire ők kövéren nevetgélnek, és erre a képre úszik rá a stáblista.

Talán kifogásolható a hepiend, ezért egy másik befejezésnek javaslom, hogy a medence mellett egyszercsak jelenjen meg egy öltönyös alak, mondjon két szót olaszul, majd lője szét mindegyik seggét, és a lemenő nap fényében csillogva törjön elő a felgyülemlett szar.

TSz

12 válasz: “Filmötlet TIFF-re”

 1. ildi

  ..amugy jol?

 2. KnOcK OuT

  szerintem ez sz@r! :) + kellene bele pár csaj is :D

 3. zenobia

  Hataaaalmaass siker lenne a filmbol;)) es szerintem ezert nem forgatjak le… felnek a sikertol:P

 4. Laci

  Nálam is így kezdődött…

 5. Szomszédnéni

  Ildi,
  már két napja nem láttam egy tiffes filmet sem, úgyhogy már jobban.

  Knockout,
  szerintem is szar, de attól még lehet beválogatnák a Tiff-be.

  Zenobia,
  szivacc, mi?

  TSz

 6. Melinda

  Hm szerintem Oscar-t érdemel.De azért kéne egy-két jó színész hozzá:9Vagy ti játszanátok benne?

 7. T.Reni

  Vállalom a forgatás fotózását :P

 8. zolika13

  Tsz, ez zsenialis, 100 evvel jarsz a korod elott!
  Vegulis Amerikaban ez mar nem csak film, hanem valosag.

 9. Melinda

  Srácok.Egy ötlet hozzuk össze a filmet:):)Filmes-fotós már van márcsak vagy 200 dolog kell:P

 10. felméripéter

  Szerintem robertdeniro jatszodja a masik főszerepet. Balról a másikat. Jobbról az egyiket. Légyszíves.

 11. radiobuhera

  jó a forgatóköny, bár Gálvölgy ezt a témát elrendezte egy “gyurunkvazze”-vel…

 12. Kilroy

  Diana!!!