Háborúra ébredtem

Ez a tökéletlen, kétbalkezes Felméri Péter már megint mitugrál. Magyarban rejtőzködik, mert nem mer a szemembe nézni azok után, amit a multkor kapott tőlem, és onnan írogat, meg fenyeget a tetü blogjában az a pokróc. Elegem lett ebből a két lábon járó parittyából, és eldöntöttem, hogy elfoglalom a blogját. Betöröm a székhely ablakait, a portást lefizetem, a személyzetet legyilkolom, beülök a központba, és én fogom ezután írni az ő blogját is. Aztán bőghet! Úgy!

TSz

31 válasz: “Háborúra ébredtem”

  1. Melinda

    Tsz.Tőled is megkérdeném ugyanazt mint Petitöl.Ez a vita valóságon alapul vagy csak hülyítitek a jónépet??

  2. Szomszédnéni

    Melinda,
    a felméri blogján a fotók önmagukért beszélnek.
    TSz

  3. zimmer

    ha eddig sose verekedtel es csak vicces volta meg szep meg barmi,akkor mert pont most akarsz eros lenni amikor pont az nem lehecc?valasszal szepen valami mast ami akarjal lenni kisfiam,mert mert lil’ Pete azaz ahogy ti civilek hivjatok Felmeri,vedett arc…..nagyon vedett!!!! erted teso? vagy berajzoljam….. az arcodba?

  4. Melinda

    Igen láttam őket.De az hát hogyismondjam röhejes.És ha jól olvastam 2-en csináltátok.:)

  5. paszti

    én Felmérivel tartok!

    A Magyar Nemzeti Felmérisek Szövetsége szabotálni fogja ezentúl az egész szomszédnéni minden kompótját, s kacagni sem fogunk többet a poénjaitokon. Egyáltalán, miféle poénokról is beszélek.

    Aláirásgyűjtés itt:

  6. Szomszédnéni

    Gyertek rám nyócan, vagy ahányan akartok, úgyis széjjelszedem ezt a kenyérkaré Felmérit, vagy inkább vesszek a harc mezején, mint ágyban párnák közt…. Grf!

    TSz

  7. besucher

    Megmondom én. Hogy kit kell lefizetni. Azt az embert, aki a szerverek épületének bejáratát őrzi.

    Ő a portál-portás.

  8. Melinda

    Oldalak??Ez szép.Már nem azért de Peti is és Szabolcs is jó humorista.És bár egyiket se ismerem személyesen de szerintem emberileg is nagyon ottvannak.Van nekik egy vutájuk ami szerintem csak rájuk tartozik.Jó nem aztmondom ne próbáljuk ezt a két jófej srácot kibékíteni mert az sose árt nah de úgy Peti vagy Tsz oldalára állni hogy nem is tudjátok mi a vita oka??!

  9. T.Reni

    Nincs itt semmiféle vita (szerintem).
    Olyanok, mint mi a barátnőimmel.
    Ha nem genyózunk egymással, abba BELEDÖGLÜNK. Szerintem csak szivatják egymást, mint mi szoktuk.

  10. Melinda

    Hm hát én remélem…

  11. Szomszédnéni

    Melinda,
    látom eléggé érdekel, ami éppen történik Felméri és közöttem, úgyhogy megírom neked őszintén, mi van. Az van, hogy kölcsönkértem tőle egy Galla Miklós dvd-t, meg egy cipőfűzőt, mert épp esett az eső. Ez volt kábé másfél éve, és úgy egy évvel ezelőtt megunta, hogy mind kéri és nem adom neki vissza (mindig elfelejtettem), és elkészítette azt a verekedést, amit most berakott megint a blogjába. Tehát az nem volt igazi verekedés, merthogy ott sem voltam. Jóval később láttam meg a blogján, hogy mindenféle infós trükökkel nemcsak engem, hanem a barátnőmet is bekavarta a verekedésbe. Nem esett jól, és szóltam, hogy szedje le, de nem szedte le. Kédeztem tőle, hogy honnan szerezte a fotóimat, és kiderült, hogy nem is voltak fotói rólam, hanem engem is ő játszott el, megmásította magát, hogy hasonlítson, és összevágta. Én úgy éreztem, hogy emberi jogaimat sérti meg ezzel. Na de ekkor már írt újakat a blogjába, meg Péter meghívott egy Csekicsenes filmre, és kibékültünk. De a Galla dvd-t még mindig nem adtam vissza neki, és a múlt héten eszébe jutott a Ráday utcán egy csajról, aki épp lehajolt, és látszott a feneke. De Péter nem a fenekét nézte, hanem ahogy kötötte be a cipőfűzőjét, és a cipőfűzőről eszébe jutott a Galla dévédé, és aszonta berakja megint a verkedést, ha nem adom vissza. Még nem volt időm visszaadni, és berakta. Erősen megharagudtam, úgyhogy ha találkozunk, biztosan elveszem majd tőle a blogját. Nem dőlök be megint egy Csekicsenes filmnek. Hát így állunk, nem tudom, te mit tennél a helyembe, Melinda?

    TSz

  12. felméripéter

    Na ide figyelj te parittya! Add vissza Gallát! Még a saját blogodon is mindenki velem tart (köszönöm mindenkinek). Add fel a küzdelmet. Egy falat hamburgert se érsz, el vagy veszve. És publikáltam az egyik beszélgetésünket (http://felmeripeter.blogspot.com/) amit könyörögtél, hogy ne mutassak meg senkinek. De most már mindenki tudni fogja, hogy el akarod foglalni a blogomat. Csak próbálkozzál, úgyse fog menni! Parittya!

  13. Szomszédnéni

    Felméri Péter részére,

    Stopp, a parittyát én mondtam hamarabb! Stopp!
    TSz

  14. felméripéter

    Parittya, Parittya, Parittya, Parittya, Parittya! Parittya!

    Parittya!!!

  15. ildi

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Parittya

  16. Melinda

    Hú.Én megmár azthittem hogy valami értelmesebb dolog van a emögött.Nah de egy Galla Miklós dvd???NAh jó nem mintha nem szeretném Gallát mert hát ő se komplett.De Peti mindenki elfelejthet dolgokat.És erre nem az a megoldás hogy igaz vicces de mások számára sértő képsorokat teszünk róla közzé.Ez gyerekes igaz tőletek nem is vár az ember mást.Nah de Szerintem az oldalakra térve itt most ki Peti ugyanúgy hibás mint Szabolcs.Tsz abba hogy még nem adta vissza a DvD-t holott Peti sokszor kérte már de Peti viszont ott a hibás hogy ahelyett hogy fejbekólintaná(nem ököllel ütné!) Tsz-t amiért még nem vitte vissza aDVD-t inkább egy egész blogolvasó társadalom előtt “lejáratja”.Ez undorító már bocsánat a szóhasználatért de csak egy Dvd miatt?????Szerintem egyszerűbb lenne ha Tsz visszaszolgáltatná a DVD-t Peti pedig módosítaná vagy fiókba rakná a Képsorokat egyébb bejegyzéseket.Melinda
    Ui.: Kicsit nőjjetek fel!

  17. Vassemő

    Hámá’ eccer nőjjél fel te Szabika! :) Asszed, hogy csak bunyóból áll az élet?
    Hevön ájsz!

  18. felméripéter

    Köszönöm Melinda, hogy nekem adtál igazat, a Galla DVD igen is fontos dolog. Nem értettem meg mindent abból amit írtál, mert kicsit nehéz felfogású vagyok, csak az jött le, hogy:

    “TSz a hibás, bla, bla, bla, TSz szégyellje magát, bla, bla, bla, TSz egy parittya, bla-bla, jegedi-smegedi, Szabika nöjjél fel.”

    Köszönöm.

  19. Szomszédnéni

    Tisztelt Felméri Úr,

    azt sem érdemli meg, hogy tegezzem. Melinda szerint undorító dolgot tett maga, és ebben igaza van. Úgyhogy mégiscsak nekem adott igazat.

    TSz

  20. T.Reni

    Ide is kiírom:
    Gyerünk, még, tovább, ne hagyjátok abba, csináljátok, csináljátok!!! XD

  21. Melinda

    Hé hé uraim vagy srácok.Senkinek se adtam igazat mivel MIND A 2-EN HIBÁSAK VAGYTOK.Peti a képekért és az egyéb lejáratásért.Szabi meg mert még nem adta vissza a Galla DVD-t.Úgyhogy sajnálom ha Petit vagy Tsz-t megbántottam de mind a 2-en hibásak vagytok ebbe a vitába úgyhogy ahoz hogy ennek végelegyen mind a 2-en lépnetek kellene.
    Melinda

  22. zoltan

    Kedves Melinda!
    Minden egyes Felméri és Tsz referálás után, amit Önnek szántak, azt hittem, hogy az után már nem lehet komolyan venni őket, de úgy látszik tévedtem. Remélem kiskegyed véresen komolynak tűnő válasza is csak valami rejtett poén, amit a végén valami nagyobbal akar elsütni, mert ha nem, akkor kötelességemnek érzem felvilágosítani Önt, hogy az ügy egyáltalán nem komoly, mielőtt még annyira felzaklatná magát, hogy NEADJIsten kárt okozna magának hirtelen feldúltságában.
    Maradok Tisztelettel, lz.

  23. Melinda

    Hát Kedves Iz, önygilkos nem leszek és az ereim se fogom felvágni 2 idióta és egyben jófej humorista srácmiatt.Hát poénon még dolgozok.De amúgy véresen komolynak nemhiszem mert egy elfelejtett DVD sose az.De azért ez a kis “vita” és az én hülye megszólalásaim remélem másoknak valami fénysugár.Egyes viták ,helyzetek megoldásához.Ha nem akkor meg azt szegény elpocsékolt időm bánja.De úgyis ráérek most nyáron(sajnos).:(

  24. Szomszédnéni

    Melinda,
    én értékelem, és valóban, ahogyan mondtad, számomra fénysugár a erőfeszítésed, hogy kibékíts bennünket. Valahol mi is azt szeretnénk lehet Péterrel, de annyira makacs, mint egy tompább papírkosár. Az a gyanúm, hogy Zoltánt egyenesen ő kérte meg(hacsak nem ő maga zoltán), hogy bosszantson téged, és lebeszéljen nemes célodról. Haccsakel Péter, mert ha te Zoltán küldtél a jó ügy ellen, akkor én egy Lászlót fogok ellened. Te marék puliszka, te!

    TSz

  25. Melinda

    Köszi Tsz.És látom elszántvagy a Lacik nagyon keményfiúk de a Zoltánok se piskóták őő vagyis puliszkák.sajnos nemvagyok otthon az erdélyi szokásokba pedig barátnőm erdélyi.Más sajna nincs:(erdélyi)
    Amúgy nem ide illő de örömöre szolgált ma hogy megkaptam a bizonyítványt és félévhez képest egy 5 tizedet javítottam azaz 3,9-es átlagrol 4,4-es átlagra mentem fel:) (már csak 6 tized lenne és kitűnőlennék de hát álmodik a …) Nah de visszatérve az “ügyhöz”(erre nem kell sms-t küldeni nem jár pénzel) nah azért idevág egy mondás: Okos enged szamár szenved. Szerintem

  26. Zsók

    Fiuk, fiuk, fiuk, s te is Szabika és Petike!!! Kukoricára kellene térdeltetni tikeket, azután egy pely kanca farka után kötni, Kolozsváron végighúzatni, forró szurokba mártani és lúdtollba forgatni oszt felnégyeltetni, így legalabb kinéznétek legalább negyedikeseknek.
    Ja és Melinda Én román szociológia történetből állok 4,4-re de engem sem boldogít ez a dolog nagyon. :-/

  27. Bogi

    Kitaláltunk egy módszert, amivel egyszerűen megoldhatjátok a köztetek dúló feszültséget Péterrel. A módszer neve Kenyérkaréj-Nájlonpokróc-Parittya. Az alapötlet a Kő-Papír-Olló-ból származik. Menete ugyanaz. A Nájlonpokróc leteríti a Kenyérkaréjt, a Kenyérkaréj lemorzsázza a Parittyát, a Parittya pedig leparittyázza a Nájlonpokrócot. 3-ból 2 a biztos győzelemért. Szeretnénk képes bizoznyítékot a csatáról és annak győzteséről. A jutalmat mi bíztosítjuk. :D

  28. felméripéter

    TSz, 34. figyelmeztetés, hogy még mindig nem adtad vissza a Galla DVD-met. Sürgősen add vissza. Nehogy az legyen belőle, hogy nem adod vissza akarattal. Nem akarod, hogy elérjünk az ezredik figyelmeztetésig, mert akkor igazán begorombulok. És tudd meg, hogy Laci egy pokróc senki és nem is létezik.

    Melinda, neked pedig azt üzenem, hogy sajnálhatod, hogy nem tudtál békét kötni köztem és TSz köszött, amikor egyszer kezedbe kapod a reggeli újságot, és… Inkább le se írom. Sőt Melinda, ki merem jelenteni, hogy meg se próbálkoztál a békítéssel, csak ide írtál szavakat, hogy úgy tűnjön másoknak, hogy téged érdekel az egész, pedig nem is.

  29. Melinda

    NAH Peti ez fájt. Bocsi hogy vagy 600 km röl nem tudlak titeket jól seggberúgni mert az lenne a hatásos.És én csak leírtam mit lenne helyes tennetek.És igenis érdekel.De hát makacs öszvérekvagytok.

  30. Kilroy

    Diana!!!

  31. Wera

    Ha nagy leszek Melinda akarok lenni.