Spanyolul könnyű a vida loca

Be kellett adnom a Kereskedelmi Kamarához az oklevelem, amelyik bizonyítja, hogy tényleg elvégeztem az egyetemet. Így került a kezembe az az okirat, amelyik tartalmazza a négy év alatt tanult tantárgyakat, krediteket, jegyeket. Hosszú volt a sor a hivatalban, ezért olvastam át, lássuk csak, miket is tanultam. Ekkor kellett rádöbbennem, hogy negyedéven tanultam spanyolt, sőt kurva jó vagyok spanyolból, mert tízest kaptam.
Csak az a furcsa, hogy én nem emlékszem arra, hogy bármikor életemben tanultam volna ezt a nyelvet, és sajnos rá kellett jönnöm, hogy minden, amit spanyolul tudok az a Ricky Martin videókból ragadt rám.

Befe a spanyol

Ez van. Ha tudom, hogy ilyen jó vagyok spanyolból, akkor lehet kicsit bátrabban használtam volna a nyelvet tavaly, amikor Barcelonában voltam.

Béfé::

12 válasz: “Spanyolul könnyű a vida loca”

 1. Melinda

  Cuki rózsaszín papír..:)Amúgy télleg jó lehettél spanyolbol ha így amlékszel rá:)

 2. vukk

  9,18….ajjajjajj egy eminens diakkal allunk szembe:P peldat statualhatsz napjaink diakjainak

 3. Edu

  Azért az szép teljesítmény, főleg, hogy nem is emlékszel rá.
  De ki tudja, lehet hogy a spanyol kurzus a kocsmában volt megtartva.
  Jártam én is egyetemre, tudom milyen az…
  :D

 4. lackes

  nahát, milyen nemes keresztneved van… “Ferencz” :) akkor lehet nem is Bálint Ferike vagy ahogy eddig hitte mindenki hanem Ferencz Bálintka :D

 5. szemmel

  Már régóta szúrja a szemem ez a bizonyítvány. Istenem, négy tantárgy egy félévben, abból is az egyiket megspanyolozták! Még jó, hogy az ilyenek létéről nem tudtam, amikor szessziónként tíz-tizenkét tantárgyból vizsgáztam.

 6. lexy

  És az sem semmi, hogy apja neve: FERENC, anyja neve: JÓZSEF :-)

 7. Szomszédnéni

  Jozefina teee.

 8. T.Reni

  XD

 9. Melinda

  Ezek a nevek..

 10. Zsigi

  XD XD :) )

 11. Kilroy

  Diana!!!

 12. Rynn

  Gratulálok a 9,18-as átlaghoz. Elsőre kicsit furcsa volt, hogy 10-es a legjobb jegy, mivel pesti vagyok, ennek ellenére szerintem ti vagytok a legjobbak. Kicsit utánanéztem //megkérdeztem ukrán oszt.társtól// hogy Ukrajnában mi az a jegy, ami a legmagasabb. “12″…