Csak vissza kell pöccinteni valamit

A tegnap este kiment a biztosíték a lakásban, és ezzel megszünt az áram a konnektorokban. Én nem értek az ilyen tehnikai cuccokhoz, ezért ma reggel bementem az irodába, és megkérdeztem egy “rendes férfit”, hogy ilyenkor mi a teendő? Azt mondta, hogy amennyiben régifajta biztosítékom van, abban az esetben ki kell csavarjam az izét, kicseréljek benne valami szálat és visszacsavarjam a cuccot. Mondtam, hogy nekem nem ilyen van, az enyémen valamilyen gombok vannak. Azt mondta, hogy ez egyszerű, csak nyomjam vissza a gombot. Jó. Ma délután hazamegyek, felállok egy székre, és megnyomom a gombot. Ha ez a bejegyzés holnap nem lesz updatelve, akkor rossz gombot nyomtam meg.

UPDATE: Jó gombot nyomtam meg. Íme, egy újabb bizonyíték a humoristák izgalmas életére.

Béfé::

6 válasz: “Csak vissza kell pöccinteni valamit”

  1. Manka

    Az áram jóbarát:)
    Csak hogy ne maradj válasz nélkül.

  2. T.Reni

    Hát Béfé, a nem-humoristák élete is elég izgalmas. Engedd meg, hogy elmeséljem mi volt éjszaka.
    Olyan éjfél körül feküdtem le, de 2 óráig csak forgolódtam, nem tudtam elaludni. Már majdnem aludtam, lent voltam alfában vagy hol, mikor nagy zümmögésre riadok. Próbáltam nem törődni vele, mert abba is hagyta. Meg úgy gondoltam hátha kitalál a nyitott ablakon. De vagy 10 perc múlva megint zümmögés, megint csend. Ezt még vagy 2x eljátszotta, mondom ez így nem mehet tovább, meg kell hogy öljem. Éjjeli lámpa fel, ágyból kimászás, átnézem az ablak környékét, de nem volt sehol. Ekkor vettem észre, hogy a falon mászik. Odaugrok, közben elragadok egy ölésre alkalmas tárgyat az íróasztalról –egy elemtöltőt- majd odanyomom a falhoz vele. Nem nyomtam nagyot, mert ha kifolyik a bele a tapétára bámulhatom ki tudja meddig. Minden esetre leeset a földre, nem mozdult. Felvettem, bedobtam a kukába. Visszafeküdtem. Újra zümmögés, felkelek, nézek a kukába, hát ott vergődik a szerencsétlen. Vettem hát az elem töltőt és elnémítottam véglegesen.
    Végre alhatok, gondoltam naivan. Megint zümmögés. Vérben forgó szemmel kapcsolom a lámpát, káromkodva mászok ki. Ez a szőnyegen masírozott. Kivettem egy taknyos zsebkendőt a kukából, de észrevette a veszélyt és beszaladt a radiátor alá ott fel a falon, be a fűtőtest mögé. Ezt onnan tudom, hogy lehasaltam. Taknyos zsepit szorongatva, hason fekve bámulok a radiátor alá éjszaka fél háromkor. Közben ő a radiátor bordái közt zümmög, röhögött rajtam biztos. Vártam, hogy leessen, ez persze meg is történt, na akkor elkaptam, megöltem. Bedobtam a kukába a haverja mellé.
    Ebben a nagy vadászatban megszomjaztam. De ha már a toalett mellett visz az utam, bementem oda is. A konyhában ittam egy pohár vizet, de éhséget is éreztem, nem akartam csörögni a kekszes zacskóval, így ettem egy kakaós sütit (nesze neked Norbi Update).
    Visszafeküdtem, és hajnal háromtól fél négyig azon gondolkoztam mennyi bosszúságot tud 2 kis bogár okozni egy embernek.
    Hogy pusztulna ki az összes zümmögős.

  3. aker

    “rendes férfi” vagy sem, de hogy lehet másnap reggelig kibírni számítógép és úgy általában áram nélkül??

  4. Szomszédnéni

    Te Aker, sörrel.

    Béfé::

  5. Kilroy

    Diana!!!

  6. Melinda

    Jó sörrel de mit ér a sör ha töksötét van nállad, nincs tv, se gép se semmi?