Tanács nyugodt embereknek

Meg lehet unni azt is, hogy nyugodtan csordogál az életünk, és nincs az a szellő, mely borzolná vizét. Erre az esetre van egy nagyszerüen működő, kipróbált módszerem:

Várjuk meg azt a pillanatot, amikor már nagyon kevés időnk van elküldeni egy nagyon fontos, és jó nagy méretü fájlt. Körülbelül azt a pillanatot kell elkapni, amikor még épp egy csatolásnyi idő van hátra, nekem ez éjfél előtt nem sokkal következett be. Ekkor nyissuk meg postaládánkat, és tegyük oda csatolni az állományt. Előnyös gmail-es címet használni, mert ott mutatja, hogy hol tart a csatolás. Amikor már nincs sok hátra, kezdjünk el pakolni az irodában, készülődni hazafelé. Ez nálam a következő dolgokból állt: bepakolni a táskába, eldobni a szemetet az asztalról, becsukni az ablakokat, becsukni az ablakot az előszobában, odébb tenni a csészét az asztalon, kihúzni a dugaszból a nyomtatót, kihúzni a dugaszból a rútert, kihúzni a dugaszból a hangfalat. Ha ezt végigcsináltuk, üljünk vissza a laptop elé, és csodálkozzunk azon, hogy megszakadt az internetkapcsolat. Ekkor lassan tévedjen tekintetünk a kihúzott rúterre. Ekkor személyiségtől, temperamentumtól függően mindenki elkezdheti a maga módján a mérgelődést. Az én első ötletem az volt, hogy megeszem az egyik lábam, hogy többet ne tudjak felállni a székből, de persze nem muszáj ezt választani. Mindenkinek a saját fantáziájára bízom, mit talál ki.
Jó idegeskedést mindenkinek!

TSz

8 válasz: “Tanács nyugodt embereknek”

  1. PuhaPuszi

    Miert epp a labadat? A kezeddel huztad ki…

  2. Szomszédnéni

    PuhaPuszi,
    kissé zavarban vagyok, hogy egy puha puszinak válaszolok, nade:
    A lábammal mentem oda. Ha nincs lábam, nem tudok odamenni s kész, de ha van lábam, és nincs kezem, a fogammal még ki tudom cibálni a rútert.

    TSz

  3. Kilroy

    Diana!!!

  4. BH

    Kedves TSz, zavarod helyreállítván, kiírom monogramom (hirtelen nem tom egy m vagy kettő), minden esetre, azt hiszem azért a lábat, hogy majd meg megismételhesd ezt a csúcsteljesítményt :D

    BH

  5. eviciqee

    kösz a tanácsot, már próbáltam, nem pont így de hatás ugyanaz. kikapcsoltam a szervergépet s azzal mentem vissza az enyémhez netezni:) sőőő muszáJ nem ly..:D

  6. Öcsike

    Beleolvasgattam sok év után újra a blogba, meg főleg a comment-ekbe, mert azt hiszem szenvedélyes comment függő vagyok.
    Felvetült benemm a kérdés: Csak nekem van Diana-val kapcsolatban egy ún.”Who the f*** is Alice?” érzésem?
    Tudja valaki, hogy “Who the f*** is Diana?”?

  7. Szomszédnéni

    Öcsike,

    Diana számunkra is legalább akkora rejtély, mint neked. Kiindulva abból, hogy Kilroy sokkal több kommentet küldött a Diana szóval, és más bejegyzésekhez is, amiket már nem engedtünk fel, valószínü valami idétlen spam lehet.

    TSz

  8. Kilroy

    Mari!