Bejösztök Fábry Sanyi bácsihoz?

Pár hete behívtak Budapesten a PrimeTime produkciós céghez, hogy beszéljünk át ezt-azt a Showder Klubos részvételünkkel kapcsolatosan és ott rákérdeztek, hogy benéznénk Fábry Sanyi bácsihoz is? Én erre azt hittem, hogy átmegyünk egy másik irodába és ott kezet fogunk vele, meg ilyenek, de kiderült, hogy nem ez lesz, hanem a műsorába szeretnének betenni. Mondtuk, hogy jó, naná, most az egyszer, egye fene.

szomszedneni_estishowder

Szerdán utaztunk ki Budapestre az “Esti Showder Fábry Sándorral” tévéfelvételére. Gondoltuk, hogy lehet kicsit izgulni fogunk a műsor előtt, de azt végképp nem, hogy ez már a vonaton megkezdődik.
Az RTL KLub stúdiója ugyanis kint van a város végén, ezért mi úgy döntöttünk, hogy a legjobb az lesz, ha a Déli Pályaudvarról vonattal megyünk 3 megállót, és 20 perc alatt ott is vagyunk. Megvettem mindkettőnknek a jegyét, mert bármi, ami utazással kapcsolatos, hogy is fogalmazzak – nem TSz erőssége. Kértem két jegyet, felültünk a vonatra, elindultunk.
Az első megálló után látom, hogy a vagon végében az ellenőr pakolja ki a táskáját, előveszem a jegyet, mert ugye, az fog kelleni. És akkor veszem észre, hogy mindössze egy jegyem van. Lehet a jegyes néni nem értette, hogy kettőt kértem, de tény, hogy abban a pillanatban, azon a vonaton TSz-nek nem volt jegye. Persze úgy is felfoghattam volna, hogy nekem nincs jegyem, de ezt a gondolatot elhessegettem magamtól.
Az ellenőr tovább pakolászott. TSz egyáltalán nem stresszelte magát, hogy nincs jegye, mert nem mondtam el neki. Én kicsit hülyén éreztem magam. Túl voltunk a második megállón is, ami még mindig nem Budatétény volt. Közben félszemmel az ellenőrt csekkoltam, még mindig nem akart elindulni, cseszekedett a cuccaival. TSz halálnyugodt. Gondoltam, b*zmeg, ne legyé’ ilyen nyugodt: „Figyelj Tsz, el kell mondjak valamit.”-mondtam. „Mit?”-kérdezte. „Azt, hogy neked nincs jegyed.” „Nem kértél?” „Kértem, de nem adtak.”
Ültünk ketten és vártuk, hogy jöjjön az ellenőr.
A leghosszabb öt perc az életemből. És akkor megállt a vonat Budatéténynél. Soha életemben nem voltam még ilyen boldog, hogy megérkezdtem Budatéténybe. Ezután nem maradt semmi izgulnivalóm a Fábry Showra.

Nem árulhatok el túl sokat a produkcióról, mert nem akarok lelőni egy poént sem, elég ha annyit mondok, hogy november 5.-én este az RTL Klubon megnézhető, úgy a fellépésünk, mint a velünk készült beszélgetés.
A műsor vendége volt még Kovács András Péter, Hadházi László, Hajdú Balázs és Dombovári István is.

És itt van pár fotó, amit akkor készítettem, amikor megérkeztünk a stúdióba:

szomszedneni_estishowder

szomszedneni_estishowder

szomszedneni_estishowder

szomszedneni_estishowder

Nagyon kedvesek voltak a műsor készítői, mert az adás után fizették a taxinkat. Na nem Kolozsvárig, mert azt mondták, hogy az azért kicsit durva lenne.

Béfé::

2 válasz: “Bejösztök Fábry Sanyi bácsihoz?”

  1. norbs

    Gondolom ha tudtatok volna, hogy fizetik a taxit, nem vonatoztatok/izgultatok volna azt a harom megallot :) )

  2. TéDé

    hát erre nagyon kíváncsi vagyok:)