Egy kis emó irodalom

Gondolkozom azon, hogy írjak még egy utolsó vicces valamit az emókról, mielőtt megszünne ez a divatirányzat is, tehát emós honlapokat bújok mostanában inspiráció gyanánt. Ott találtam ezt a tanulságos történetet, amit egy emó írt. Vágatlanul következik, remélem meg fog maradni az utókor számára:

“Egy kislány késő éjjelen nem tudott elaludni…tv-zett , olvasott , próbált elaludni , de sehogysem sikerült neki. Egyszer csak egy hangot hall a szobája jobb sarkából. Odamegy a falhoz , és rájön , hogy valaki kopogott. Azt hitte , hogy csak hallucinált , ezért nem törődött vele. Kb. 5 perc múlva a bal sarokból is hallja a kopogást. Odamegy a sarokhoz , elmegy az ablak előtt , és egy magas férfi jelenik meg az ablak mögött. Köpenye a földet súrolta , körmei hatalmasak voltak , orra görbe és csontos. De amilyen hamar megjelent ez a lény , olyan hamar el is tűnt. A lány rettentően megijedt , bebújt az ágyába. Megpróbálta nyugtatni magát , hogy csak hallucinált. Sikerült is neki , amikor újra hallotta a kopogást. Reszketni kezdett. Orrából csöpögött a vér , szeméből könnyek folytak , szája is vérezni kezdett. Mégegyszer hallotta a hangot. Azután megjelent előtte a szellem. Kínozni kezdte , körmeivel megvágta a hasát , egy fejszével levágta a kezeit , majd a végén megint eltűnt. A lány próbált kiabálni , de csak tátogni tudta , hogy segítség. Ekkor újra megjelent a lény és levágta a kislány fejét. Majd a testrészt a kilincsre akasztotta…”

Ha valaki tudja mi a tanulság, írja meg.
Béfé::

14 válasz: “Egy kis emó irodalom”

 1. Tempetőfi

  Ha vérzik a szájad, levágják a fejed.

 2. Az öreg Elek

  Nem derül ki sajnos, hogy az orrpiercingjével, a fülbevalójával, vagy a szemgödrével a kilincsre húzva rögzítette a “testrészt” a kopogtató iparos.

  Amúgy tényleg félni kell a jobb sarokban kopogtató dolgoktól, mert az biztos nem egy didergő medúzától származik.

 3. Sz-tike

  Az a tanulság, hogy ne olvass ilyeneket :P

 4. Melinda

  Hú ez ez beteg.

 5. KinGa

  ez nagyon kemény de szerintem az akkor sem szellem volt.Hosszú kabátos férfi?szerintem egy szatír volt…:)

 6. kacsacj

  Az ilyen ne menjen az apja garazzsaba, me lefejeli a szereloladat, s megtelik megjobban 6-os anyakkal! Ez a tanulsag.77

 7. szemmel

  A lányt nagyon erős kielégítetlen szexuális vágy gyötri, amelyet magának sem vall, be, de a hallucináció lehetővé teszi a lehetetlent: egy férfi belehatol, és gyönyörű halálközeli élményben részesíti (nem feltétlenül a körmével, nem okvetlenül a hasába, és a sok vér is valószínűleg máshonnan csorog). Mindehhez fejre csak akkor van szükség, ha a férfi orális szolgáltatást kíván, de az a valóságra jellemzőbb, mint a látomásokra.

  Persze egy szóval is elmondhattam volna, de azt kevésbé bírja meg a képernyőfesték.

 8. micka

  a tanulság az, hogy ha szemedbe lóg a hajad, akkor hülyeséget hallucinálsz és még a fejed is levágódik. de csak ha kislány vagy.

 9. dr huni

  a bal sarok sokkal veszelyesebb mint a jobb :) ) vagy: miutan magas kopenyes ferfit latsz az ablakodnal ne fekudj le :P

 10. Gabcsikahh

  Waztahhh….:D ….ez baromi sirályság :O_O
  hehhh az illető orhatna könyveket is…sziwesen elolvasnám :)

 11. Lea

  1. Ne aludjal soha egyedul. 2. Ha alvaszavaraid vannak, szedjel tablettakat. :) )

 12. simi

  az a tanulság,hogy disznóvágás után ne aludj,sokat ettél,ittál és ez visszajön.
  álmodban.inkább irány a diszkó.zozo

 13. Rynn

  A tanulság: Ne egyél sokmindent össze-vissza lefekvés előtt, de legfőképp ne igyál, ne drogozz, mert ilyen baromságokat fogsz álmodni, írni, esetleg megtörténni veled!

 14. barni

  Két Emo beszélget:
  Jösz este a TH kocertre?
  Áhhh, addig meghalok…