Egy átlagos ünnepközi napom

Mivel vakáció, ezért nem kelek korán, általában délben. Kávé vagy tea után narancsot szüretelek, betakarítom a káposztákat, megfejem a tehenet, a kecskét, a rénszarvast, megsimogatom a cicát, majd elkezdek kapálni. Ezt eléggé unom, épp ezért gyűjtök egy traktorra. Piros traktor lesz. Már nem kell sok hozzá. Miután mindent megkapáltam, elkezdek veteményezni. Veteményezés után ebédidő, nagymamához megyek ebédelni. Ebéd után általában mindig be van érve valamelyik gyümölcs, azt leszüretelem. Ha kaptam ajándékot, kibontom, ha nem tetszik eladom. Számolgatom a pénzt, mennyi kell még traktorra. Lassan esteledik, lehet kimenni a városba. Későn érek haza, de még egyszer felköltöm a tyúkokat, hogy kivegyem a tojást alóluk. Majd álomba merülök, és arról álmodok, hogy holnapra már meglesz a traktorom. Ilyen ez a farmville.

TSz

10 válasz: “Egy átlagos ünnepközi napom”

  1. zenobia

    Teis? En is fanatikus lettem:))

  2. Kazsa

    Én is FarmVille-zek.Már 25-ös vagyok…na jó ősszel nyomtam utoljára…
    Remélem össze gyűlik az a piros traktor.Meg a többi is. :)
    Jó gamet ;)

  3. Kata

    A tesómnak akváriuma van. Mikor halacskázik, be szoktam szólni: Get a life, dude! :P

    Persze, én is kipróbálnám a játékot, de félek, hogy függő leszek, s lőttek a dupla-szessziónak.

    Boldog új évet “Szomszédnénik”! :*

  4. Kazsa

    Engedjetek meg egy röpke hozzászólást Katának: -24-25 ös szinten,simán megunja az ember a gamet,de van olyan haverom,aki már 32-es vagy több,nem tudom. :)

    Egyébként B.Ú.É.K.

  5. Ella

    vajon a tamagocsi nem jobb?

  6. Hajni

    Úgy látom, összejött a piros traktor, de az arató és a vetőgép is. Már teljesen motorizáltad a farmod :) )

  7. bacsa

    jaj igen, sokat szokott a magyar inni karacsony korul.

  8. Isaac N

    Vajon a lila milka tehenek es lab nelkul szaladgalo csirkek utan most az amcsi gyerekek azt is elhiszik, hogy a macska szore is hasznos, meg letezik ufo-tehen?
    Ahh, butasag ez a jatek!

  9. Skaccc

    Kop-kop, mit csináltok? Még mindig a szilvesztert heveritek ki? Nem baj, legalább arról is lehetne irni, helló … nem veszitek észre, hogy sok kétségbeesett egyetemista s nemcsak szinte minden nap ráklikkel a ti kis blogotokra, mert kiváncsiak, hogy mi van veletek, ettől nem érzékenyültök el??? Mi se, de nem baj. Irjatok. puszi

  10. bacsa

    L:eszel a szomszedom, szomszedneni?
    :D