Kenőcsalapalanyag és autopransztranláció

Ilyen, és még ennél is bonyolultabb szavakkal volt tele, az a mintegy 70 kérdés, amelyeket helyesen kellett volna felolvasnunk a gólyáknak. Kvízkérdések voltak, és mindegyik az orvostudomány területéről. Merem állítani, hogy Béfével egy elsőéves orvosi vizsgán egy átmenő jegyet simán megírnánk. Az utána következő buliba nem tudni, hogy a szervezők lopták-e bele azt a jó kis kétfelvonásos verekedést, vagy csupán a véletlen műve volt, mindenesetre az is egy jól felépített, jól kitalált, a nésők számára szórakoztató verekedés volt. Egy nagymellű lány távozott. Mély dekoltázsa, és szűk, egyik oldalán fehér, másik oldalán véres farmerdzsekit viselt.

TSz

2 válasz: “Kenőcsalapalanyag és autopransztranláció”

  1. szomszedlany

    az jutott eszembe amig olvasgattam hogy TSZ-rol a fel szomszedsag sokaig azt hitte orvosi egyetemen van:)biztos nem tevesztettel palyat?:)

  2. Szomszédnéni

    Nem tudom miért hitte a szomszédság, hogy orvosi egyetemen vagyok. Egy kanál vértől elájulok. Hetedikben egyszer boncoltunk nyulat. Mindenki élvezte, egyedül én ájultam el, amikor felhasította a tanárnő a nyúl szemét. Épületektől nem vagyok annyira rosszul, ezért végzek építészetet. Hogy pályát tévesztettem-e? Nem tudom. Valamit tévesztettem, az biztos.
    TSz