Apró nyögés az edzőteremben

Szeretem a halálközeli élményeket, így ma is elmentem aerobikra. Nagyszerü hogy az egy óra az éppen annyit tart, amennyit, ha két perccel tovább tartana, most lehet nem lennék. Tisztelem a lányokat akik járnak aerobikozni, és végigcsinálják, meg minden. Persze a többi lányt is tisztelem. Na jó, egyet nem. De a többit mind igen. Azért a biztonság kedvéért legyen kettő, akit nem, és a többi az ok.
Tisztelem a pornósztárokat is. Eddig is tiszteltem igaz, de miután tegnap és ma végigcsináltam olyan mozdulatokat, amelyeket ők a filmjeiken hosszú percekig bírnak, még jobban. Néha ránéztem Fegyverre, megnyugtatott, hogy ő talán rosszabbul néz ki. Egy hólapáttal vörösrecsapkodott arcú hullára hasonlított. Elképzeltem az oktatócsajt, amint szeretkezés közben megfeledkezik magáról, és beleüvölti a barátja arcába: Încă două serii!!!
Nem tudom a Transindexnek mennyire gáz, hogy egy gyanús fiu Transindex pólóban aerobikozik. Bocsi, az volt tiszta.

Bírom, aki levetkőzve megszokott arckifejezését, teljesen új arckifejezést tud magára varázsolni. Mint például az a srác, aki megkérdezte tőlem, mikor távoztam, hogy a fitness teremben voltam-e, és válaszoltam, hogy nem, az aerobikedzésen.
Ma beszélgettünk a csajjal, és mondta, hogy első alkalom után nincs még izomláz (nem is volt ma reggel), de ne várjam a holnap reggelt. Hát akkor most nem várom.

Holnapi program:
– ószeren vásárolok kitűzőket (meg kell kérdezzem Ágit, jön-e velem, hátha)
– délben Step edzés.
– Forgatás.
– miután Béfé cikizett velem, szóljak neki: tudjuk, hogy vágja az angolt, írhatja nyugodtan hogy kinti felvétel az open air helyett:)

TSz

9 válasz: “Apró nyögés az edzőteremben”

  1. Tóth Dániel

    Kedves téesz,
    már tisztáztuk régebben h nem vagyunk rokonok, és ennek most kifejezetten örülök, elég egy értelmileg retardált öccs :) Szeretnélek megkérni, hogy küldjetek már egy influenzás csirkét, mert minket mindig csak riogatnak vele, és már kezd érdekelni hogyan tudnak tüsszögni. Amúgy meg ne igyatok whiskey-t kétes szórakozó helyen, mert olyan mint a Föld, 2/3-a víz!
    Dani

  2. KICSIpászti

    nem jösztök szálába? te, TSz fel kéne fogadj egy pérszonál tréjnert a nagyobb siker érdekében. asszem csatlakozom én is az aerobikhoz, me’ hülyén érzem magam, túlságosan tárék lesztek a végén, sakkor csak Titeket néznek a nők.. akkor meg szar a fáza. na vissza a Grundlagen der Finanzierunghoz. Üdv. és kellemes vasárnap du.-t!

  3. Szomszédnéni

    Már elküldtük, várjad.

  4. Sanyi

    Fiuk! Lesze per csutortokon Uhelyen?

  5. Szomszédnéni

    Gyere. Lesz. Valamikor 8.30 és 12.00 között. Az órát még nem tudom.

  6. Szena

    mikrobusz lesz-e rendezve?

  7. vadidegen

    nyomos okai a kibekulesnek? aha………az a 300 milla.

  8. Curious Girl

    Talan kiprobalhatnad a tae-boo-t ezek utan ;)

  9. Szomszédnéni

    Kiprobaltam mar a tae-boo-t is, az is OK. Holnap is arra fogok menni, de tulajdonkeppen nincs nagy kulonbseg. Mindkettoben van Sylvia Saint mozdulat. Jarsz te is?:)