1000 lej 5 perc humorért!

humorfesztival

Bővebben:
Olyan amatőr, erdélyi humoristákat keresünk, akik egy nagyon egyszerű feltételnek kell megfeleljenek: legyenek viccesek. (Tipp: Ha te nem is vagy vicces, de ismersz olyan embert a társaságodban, aki igen, akkor küldd tovább neki ezt a pályázatot, és amennyiben nyer hivasd meg magad sörökre.)
Ahhoz, hogy nyerj, ki kell dolgoznod egy 5-10 perces rohadtul vicces valamit, kell írj nekünk egy mailt a versenyKUKAChumorfesztPONTro címre, illetve meg kell adnod az elérhetőséged és már be is neveztél a versenyre.
Pár évvel ezelőtt így tett Felméri Péter és Zsók Levente is, és azóta rajtuk a Showder Klubban, illetve a magyar Comedy Centralon is lehet röhögni.

Március 10-én összesítjük a jelentkezőket, majd Szatmárnémetiben, Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Csíkszeredában és Sepsiszentgyörgyön, élő közönség előtt, megnézzük őket. Persze, ha más városban élsz, az sem akadály, az előválogatások helyszínei a jelentkezők függvényében bővülhetnek.
Az előválogatások alatt stand up comedy kocsmákban, enyhén alkoholos mámorban lévő közönség előtt kell bízonyítanod rátermettséged. (Tipp: Nem kell megijedni, az elfogyasztott alkohol mennyisége csak emeli a poénok színvonalát.)
Miután meghallgattuk a jelentkezőket kiválasztunk 7 versenyzőt, aki Kolozsváron, a 7. Erdélyi Humorfesztiválon méri össze az erejét – április 23-án egy profi humoristákból álló zsűri előtt.
A nyertes 1000 lejt vihet haza, de a többiek számára is rengeteg díjat tartogatunk. A szervezők vállalják a jelentkezők útiköltségeit, és szállást biztosítanak a gálaest éjszakájára, hogy ez ne legyen gond.

+ egy infó: A Humorverseny mellett lesz egy Vicces Videó Versenyünk is, de arról kicsivel később írunk majd. Ennek 500 lej lesz a fődíja.

Béfé::

7 válasz: “1000 lej 5 perc humorért!”

  1. Ella

    Van valami remeny arra, hogy Padovaban is lesz elovalogatas?

  2. edyta

    1000 lej, az olyan ötszáz forint, nem?

  3. Szomszédnéni

    Persze Padovában is lesz előválogatás, ha összehozzátok számunkra az utiköltséget. :)
    Amúgy, 1000 lej az kicsivel több, mint 60.000 ft.

    Béfé::

  4. NitRo

    Nem lehetne megoldani, hogy az egész Humorfeszt verseny és majd főleg a gálaest legyen felvéve és valamilyen módon felkerüljön a youtube-ra? Mondjuk létre lehetne hozni egy humorfeszt channelt a youtubeon és oda feltölteni a videókat, hogy később is élvezhetőek legyenek a poénok. Biztos sok nézője lenne:D
    Amúgy eddig majdnem mindegyik humorfeszten ott voltam és nagyon élveztem, csak így tovább!

  5. Ella

    Hat, egyelore egyedul volnek, de esetleg felbiztathatom Szent Antalt, hogy o is nevezzen be, talan az o segitsegevel osszejon az utikoltseg is. Az a mondat a felhivasban, hogy a “szervezok vallaljak a jelentkezok utikoltsegeit”, forditva nem hangzik jol: a jelentkezok vallaljak a szervezok utikoltsegeit? na ne…

  6. fegyver

    Esetleg érdemes (érdekes) lenne megkérdezni a szervezőket, hogy kifizetnek e pl. egy Padova (Marco Polo International Airport-Venezia)-Csíkszereda (Otopeni International Airport – Bucuresti) jegyet? Így akár az előválogatáson is részt vehetnél.
    Sok sikert.

  7. soosrobert

    A tavalyi cucc itt megnezheto:
    http://kukker.manna.ro/kereses/hetekversenye
    Igaz nem youtube, es nem chanel, de a mienk.