Humorfeszt 7

ÁPRILIS 23., PÉNTEK
Auditorium Maximum ( a Babeş – Bolyai Tudományegyetem főépülete melletti épület)

18.00 Viccmondó verseny (Kipróbálhatod a legjobb vicceidet, és ha jó a poén, akkor egy eredeti Humorfeszt pólót kapsz ajándékba.)
18.30 Felméri Péter (Showder Klub) – stand up comedy
19.00 A 6. Erdélyi Humorfesztivál nyerteseinek műsora: Holovácsko Zsolt és Ősz Ferenc
19.20 Zsók Levente – székely stand up
20.00 Hetek versenye: a Humorfesztivál amatőr humorista pályázata
21.00 Szomszédnéni Produkciós Iroda
21.30 Open Stage humorest

A fesztiválprogramok szünetében karikatúra-kiállítás várja a résztvevőket az előtérben. Könczey Elemér, Horváth István, Para István és Tóth Szabolcs papíron nevettet.

ÁPRILIS 24., SZOMBAT
Humorfeszt Gála, Köztársaság (Republica) mozi, 19 óra

19.00 Hivatalos megnyitó
19.10 Szomszédnéni Produkciós Iroda
19.30 Kovács András Péter Karinthy gyűrűs humorista előadása (Showder Klub)
20.30 A Humorfesztivál amatőr humorista pályázatának a díjkiosztása
20.40 Badár Sándor stand up comedy (Comedy Central)

Afterparty

A Humorfeszt Gála után gyere a fesztivál hivatalos afterpartyjára a Dili Bulira az Irish & Music Pubba, ugyanis ott kerül sor a Hagyományos Humorista Simogatóra. Bulizz együtt Kovács András Péterrel, Badár Sándorral, a Szomszédnénivel és a többiekkel.

9 válasz: “Humorfeszt 7”

  1. megkacagtatottak

    fájén volt, élveztük, nevettünk mindkét nap…
    nagyon tetszett a zenei aláfestés is, kár, hogy nem hangzott el a nevük, nem emlékszem, hogy Ákos bemutatta volna őket…érdekelne a nevük és, hogy hol szoktak fellépni…
    és egy javaslat: jövőre hívjátok el Fábryt!

  2. dando

    Valóban nagy mulasztás volt Ákostól, hogy nem mondogatta többszőr a zenekar nevét!!! Egy kis prmot lehetett volna nekik is csinálni! Nagyon jók voltak! Hallgattam volna még egy órát őket…

  3. Peter

    Nagyon jo volt, mindket nap jol ereztem magam. Gratula a versenyzoknek, nyerteseknek, csak igy tovabb es remelem , lathatjuk meg oket mashol is, annak ellenere hogy nem nyert mindenki.
    nekem a pincer srac tetszett, neki drukkoltam, hatha jovore sikerul neki, megerdemli.
    Gratula:) Udv, Peti

  4. guga

    a penteki nap szenzacios volt, szombaton is Ti, meg Kovacxs Andras Peter nagyot alkotott, Badartol joval tobbet vartam, majdnem olyan unalmas volt, mint Hajos anno, de le a kalappal, osszessegeben az idei volt messze a legjobb humorfeszt!

  5. pityesz

    igy van, badar eloadasa ritka gyenge volt, de azontul le a kalappal skacok, nagyot alkottatok ismet!!

  6. megkacagtatottak

    gugának: nem értek egyet, nagyon is élvezhető volt Badár meséje…Hajós annak idején sz**t sem ért, csiklintanuk kellett magunkat, hogy nevessünk

  7. Szidi

    Eloszor is gratulalni szeretnek az otletetekhez, ami 7 evvel ezelott szuletett. Szukseg van egy ilyen hetvegere, amikor hasad fogod a nevetestol. Minden nagyon jo volt, mar varom a jovo evi humorfesztet;)

    Az egeszhez egy megjegyzesem lenne, megpedig a Hetek versenyevel kapcsolatosan.
    Ha jol emlekszem a kikotes az volt, hogy eredeti produkcio legyen. Viszont a nyertesrol ez nem mondhato el. Teljesen Showder-es megjelenese, mimikaja, hozzaallasa volt, amit a zsuri is megjegyzett a fellepese vegen. Ha pedig ilyen megjegyzessel illetik, hogyan szavazzak meg gyoztesnek?
    A kozonseg szempontjabol is ugy erzekeltem, hogy mas versenyzo tobb tapsot kapott, szoval velemenyem szerint nem volt teljesen igazsagos a dontes.
    En szemely szerint Csabinak szurkoltam, aki 2. helyezett lett. De hatha jovore sikerul neki is:)

  8. andras

    sziasztok, nagyon gratulalok a rendezvenyhez, nem kicsit lehetett nehez igy osszehozni.gratulalok a nyerteseknek s kerdesem, hogy hol lehet meg oket majd latni, mert szerintem igencsak jok kulon kulon mindegyik
    udv, andras

  9. felméripéter

    Kedves Szidi,

    mint a zsűri egyik tagja nyilatkozom és elárulom, hogy a döntés úgy jött, hogy mindenki kiválasztotta azt a három embert aki neki a legjobban tetszett valamilyen okból kifolyólag és aki a legtöbb szavazatot kapta az lett a nyertes. Most hogy ki milyen szempontok szerint döntött nem tudom, de én azt vettem figyelembe, hogy mennyire tetszett az akire voksoltam illetve hogy mennyire volt kiforrott produkció. Amúgy a három név között nálam ott volt a listán Levi is és Csaba is.

    Ami pedig az eredetiséget illeti, a felhívásban a szöveg eredetiségére utaltak a szervezők, Levi pedig csak stílusban nyúlt Kiss Ádámtól.

    Üdv
    Felméri Péter