Insert new coin

Zene
“A Pofon az, amit jobb, ha adok, nem kapok.”
(Gengszter Döglégy Zoltán)

G.D.Z. nem biztos, hogy az együttesünkre érti ezeket a szavakat a „Nem lát, nem hall, nem beszél” című számában, mindenesetre jó idézet.
Lejártak a bulvárszarok, a leghízelgőbb megszólítás amit kaptam az a „sztár” (persze az, hogyne), a legrosszabb pedig az, hogy „romániai magyar”, no hari. „Keep walking” mint a Johnnie Walker szlogen mondja. Székely vagyok, vagy mi? Hehe.

Február 19-20-án Udvarhelyre utazik a stáb, ugyanis az Xperience Stúdióban felvesszük az első Pofon 74 albumot – a Fapados cédét. Lásd az album-látványtervet:

Pofon 74 album

Sz. M. Attilával úgy beszéltük meg, hogy tíz számot veszünk fel. Premierben következzen az album tartalomjegyzéke, zárójelben a szövegíróval: Fapados dal (TSz), Refrénes (BF), Romániai magyar manele (TSz, BF), Buenos Aires (TSz), Szamóca dal (BF, TSz), A legnagyobb magyar költők (BF), Hipochonder (TSz), Fagyi (BF), Eszperente szex zene (BF), Lehangoló dal (BF).
A zenét Benedek István szólógitárosunk szerezte.

Humor
Március 4-én mutatjuk be Kolozsváron a Szomszédnéni Produkciós Iroda legújabb humorestjét. Az előadás címe “Szeressük egymást tehenek!” Remélem egyetlen tehén sem fogja sértve érezni magát, annak ellenére, hogy hát bizony elég durva dolgokat fogunk mondani az ökologikus legeltetésről, valamint a fejésről.
Az előadás bemelegítő lesz, egy még nagyobb happeningre: ismét megszervezzük az Erdélyi Humorfesztet.
jaja
Április 6 – 8. között Kolozsváron Humorfeszt Reloaded. Előtte 7 erdélyi nagyvárosban elődöntő, casting. És van egy kérdés, amire a hozzászólásoknál lehet válaszolni: melyik humoristát (lehet magyar, külföldi) szeretnétek sztármeghívottként látni?
Tavaly Nagy Bandó András jött.
A Laár pour L’art-ot ne kérjétek, nekik lesz márciusban egy erdélyi turnéjuk – most szervezi a csíkszeredai színház.

Média
TSzel közösen van egy projektünk, ami lassan kétéves lesz. Nem kapkodjuk el.
Az álom az, hogy kiadjunk egy erdélyi humormagazint, ugyanis az a sztori, hogy ilyen nincs.
A bemutató lapszám címlapja:

huje

Bárkit, aki szeret álmodozni, szívesen látjuk.

Tabu
Továbbra is gondolkodom. „Nem tudok leállni, nem tudok leállni/Muszály az Oviba bejárni” ahogy a Belga mondja. Készítek egy sorozatot a

A LEGNAGYOBB MAGYAROK
KEVÉSBÉ ISMERT KALANDJAIRÓL:
Kossuth Lajos

szt�¡rok

Íme az első bandstrip. Kossuth mellett főszereplők: Széchenyi, Petőfi, József, Ady, Csokonai, Karinthy. Lehet elkezdeni a tiltakozást.

TV
Schneider Tiborral folytatjuk a Félő közvetítés – Szomszédnéni koprodukciót. Lesz még egy műsor ebben a felállásban, utána pedig megújul a formátum. Kozma Attiláék lesznek a verbális pólus, a Szomszédnéni a vizuális.

Béfé ::

11 válasz: “Insert new coin”

  1. Rozsomák

    Hívjátok meg a Csíki Játékszínt. Rajtatok kívül ők mozgolódnak még humor kategóriában, csak ők túl sznobok, arra hogy humorként nevezzék. Szóval úgy közelitsetek feléjük, hogy: hozzátok el azt a színházi előadást. Nem tudom kit lehetne Magyarországról, kár, hogy Fábry elbaszta Marosvásárhelyen. Bagi-Nacsa?

  2. NMS

    Szisztok

    Engedjétek meg, hogy gratuláljak széleskörű tevékenységetekhez. Remélem össze is jön. Ugyanúgy remélem, mint azt, hogy még ha “nagyok”:) is lesztek, még eljártok mindenfele és nem fogtok válogatni:)
    A váradi nyári egyetemet feltétlenül vegyétek számításba, bár még Szabcsókkal nem volt egyeztetés.
    Nah, jót s jól:)

    NMS

  3. Szomszédnéni

    Váradi Nyári Egyetem. Ott leszünk. :)

    Béfé::

  4. tim

    Hívjátok meg a Bödőcs Tibort. Vagy a Badárt. Vagy a Hajóst.

  5. Szomszédnéni

    Hajóst ismerem. Ki a másik kettő? Hm, de Hajós András nem is rossz ötlet…
    Mondjuk Dolák-Salival?

    Béfé::

  6. tim

    Badár már régóta nyomja, Fábrynál is szokik sokszor lenni (Szőke Andrással). Bödőcs egy fiatal srác, a gepsonka.freeblog.hu-n vannak tőle fenn számok. Hajós-Dolák Saly: szigorúan csakis egymás mellé állítva!

  7. nagyi

    Kőhalmi Zoltán,Kőhalmi Zoltán,Kőhalmi Zoltán,Kőhalmi Zoltán,Kőhalmi Zoltán,Kőhalmi Zoltán,Kőhalmi Zoltán,Kőhalmi Zoltán,Kőhalmi Zoltán,Kőhalmi

    itt kaptok tőle ezt-azt, habár nemtom pontoson melyik dátumon: http://real1.radio.hu/petofi.htm -ez a magyar rádió hangtára (Kabaré Csütörtök is)

  8. nagyi

    Még csak annyit, hogy ez a :”Bárkit, aki szeret álmodozni, szívesen látjuk.” egészen pontosan hogyan történne?

  9. Szomszédnéni

    Milyen humorban vagy jaratos? Ez így nagyon hülye kérdés, de hamarosan lesz egy Humorfesztiálunk, és ha valamiben jó vagy, akkor össze tudunk hozni valamit neked.

    Béfé::

  10. nagyi

    Nem vagyok járatos, de Péte barátommal szoktunk közbe-néha elkövetni dógokat papíron. ha adsz egy email címet az email címemre (gondolom látod) akkor küldhetek valami anyagot.

  11. Szomszédnéni

    Mindent, ami humorral kapcsolatos szivesen várjuk a

    szomszedneni@yahoo.com cimre.

    Béfé::