Mond, te kit választanál?

Elérkeztem egy olyan pontra, amikor választanom kell két nő között. Egyiket sem szeretném megbántani, és tulajdonképpen magam sem tudom, hogy mit is akarok tulajdonképpen, melyikkel szeretnék élni. Segítsetek dönteni! A, vagy B?

a

b

TSz

9 válasz: “Mond, te kit választanál?”

  1. bellini

    Csakis az A-t valaszd.

  2. Egir

    hatarozottan B, ha nem akarod a kozos jermokot te is szoptatni, es nem akarsz otthon ucsorogni harom sci-fi kozt, mikor oholgyesge bulizni ohajt.

  3. Roy

    Hmmmm. Nehez dontes, igazad van. Viszont, ha egy igazan egzotikus szepseget akarsz, akkor B legyen. Olyan “hu te jo isten elfogyott a szemfestekem, mennye ma vegye egyet” tipusu no, (lasd A), mindenfele talalsz! Bnek meg betet sem kell, nem is beszelve a piperecikkekrol! Ami viszont a legjobb Bben, hogy nem erted mit beszel!!!!!!!!!:):):):)

  4. Szomszédnéni

    A C-t.

    Béfé::

  5. nagyi

    Nagyjából egyet értek a fenti, töbségi véleménnyel. Részben mert: míg “Á” jelű hölgy típúsa csokorban terem a filó vagy a közgáz folyosóin (gazdagabb évszakokban) és tökéletesen kimeríti az “jámbor szemű szívzúzó” meglehetősen elterjedt némber kategóriát, adig “B” jelű hölgy egészen egyértelműen a kevés példányú “egzotikus szépségek” (de egzótikus biztos) kategoriát gyarapítja. Nem tartanám elhanyagolhatónak többek közt azt a tényt se, hogy a hölgy választás hivatalos keretek közé terelése esetén (értsd esküvő) a B nevű hölgy mamája (most már anyós) véletlenszerű felbukkanásának valószínűsége elhanyagolható. Ugyanakkor megfontolandó, hogy egy esetleges félrelépés -a te részedről- következménye, a nappalid ellepő, febőszűlt törzsi harcosokban konkretizálodhat. Nehéz választás.

  6. Lajos a Hegyrő

    A B nek jobbak a mellei. höhöhöhöhöh

  7. Szomszédnéni

    Köszi a segítséget, nagy terhet vettetek le a vállamról.

    TSz

  8. széna

    mit diktal a szived?

  9. bit

    szerintem is C vagy D :)