Fashion is Still Not Dead!

Szeretem az építészetet, azért végeztem azt, és végzem még mindig, sőt. Jó dolog, hogy egy házon van ajtó, és be lehet menni, meg hogy van teteje, és nem esik be az eső. Ki figyelne ezekre az aprónak tűnő dolgokra, ha nem lennének építészek. Hatodéven már olyan összetettebb dolgokat elemzünk, hogy hogyan lehet fény lopni egy elhatárolt privát térbe. A megoldás pedig: ablak. Oda kell figyelni a részletekre, mivel az ablakot általában ki lehet nyitni, és ilyenkor levegő jön a térbe, viszont – és itt kezd már bonyolódni – egyúttal hideg is jön a térbe. Meg kell tanulni kezelni ezeket az összetevőket.
Sajnos úgy érzem, hogy nem kaptunk ezalatt a hat év alatt megfelelő felkészítést, hiszen még nagyon sok kérdés tátong megválaszolatlanul, például vegyük az alábbi teret.

pap

Nem tanítottak nekünk olyant, hogy milyen funkciója van egy faszárnynak egy térben. Talán az hogy tartsa a fasisakot. Na de minek van a fasisak? Az sem teljesen tiszta, hogy a szék lábai miért ábrázolnak szívet, hiszen ezt az épületet nem csak Bálint napkor használják. Az asztal átértékelődik, hiszen étkezésre nem használható, mivel kifolyna a leves a tányérból. A fikusz az rendben van, hiszen oxigén meg ilyenek. Azt vettük már a suliban. Viszont a terítőre hímzett fenyőt már kevésbé értem, hiszen az nem termel oxigént. Tehát látszik hogy van még mit tanulnunk és fejlődnünk. Ebben a térben én a képen látható módon éreztem jól magam. Lehet erre lett kitalálva. Még szerencse, hogy nem volt bent a pap.

Ki találja ki melyik épületben van? Na?

TSz

8 válasz: “Fashion is Still Not Dead!”

 1. Andras

  Hat ez az uj madar nem teccik, laccik, hogy kifulladt a tema. Az elso meg jo volt.

 2. mano

  na hat ez rem egyszeru:) a csikszeredai milleneumi templomban ! ugye?:)

 3. Csati

  Szerintem a csiki Makovezc teNploNban vagy. Kapok szomszédnénis bögrét?

 4. Kelemen Attila

  Ajándéklink TSz-nek. Letölthető zenékkel
  http://www.bahia.hu:2000/zenekar.phtml?id=30

 5. Kelemen Attila

  Ez egy magyaros gyorsétterem?

 6. Reku

  Ez a Makovecz-templom a Rádióstúdió mellett?
  A rézangyalos jobban teccik! :)

 7. submark

  az ott tenyleg fikusz ? nem konnyezo palma ?

 8. TSz

  Mindenkinek igaza van. Persze hogy nem fikusz, csak az ilyen novenyek nekem fikuszok. ES igen, a Csikszeredai rezangyalosban keszult a kep, amely elore lathato modon magyaros etteremme fog atalakulni, ugyhogy meg K.Attilanak is igaza van. Kosz a linket.
  TSz

  Ja, Csati! Bogres szomszedneni jo lesz?