Semmi gáz

Ma nagyon fura dolog történt velem, és történik még mindig. Arról van szó, hogy nem történik semmi. Nagyon jó érzés. Tulajdonképpen nem is érzek semmit, mert hát nincs is semmi. Semmi ötletem, semmi kedvem, semmi ambícióm, semmi késztetés, semmi elvem, semmi működő lelkiismeret, semmi hely a vinyómon. Ideális állapot.
Lehet azért jött ez így össze, mert még mindig nem kötött vissza az Orange. Néha eszembe jut, hogy van aki most bizonyára nagyon el akar érni, és bizonyára kívánja bizonyos dolgok belémhelyezését, majd kivételét, és újbóli belémhelyezését, de hát én ezekről nem tudok semmit. Annyi a dolgom hogy legalább a mai nap fenntartsam ezt az állapotot. Akik el akarnak érni valahogy, nekik üzenem: Semmi pánik!

TSz

4 válasz: “Semmi gáz”

  1. traktor

    Misto, fix igy vagyok en is… Majom ido, rakas szennyes a szobamba, habar asszem en tuom hogy kell hasznalni a mosogepet.

  2. csati

    Szasztok
    Ha már lehet linket kunyerálni, és is fogok. Nagyváradi kísérleti, alternatív (amatőr) színházi izéről van szó, http://partiumszinpad.tk

  3. kinga

    hat igen TSZ, en is csatlakozom azok koze akik valamilyen uton-modon el akarnak erni, de nem jott ossze meg eddig. mostmar a messengert se hasznalod? vald be, mormon lettel! hagytam neked offline messaget, erdemes lenne valaszolni, en penzt akarok kuldeni:)

  4. almafa

    Traktor!
    Ott ahol te vagy ott is majom ido van? :) Van foteled es LCD kepernyod? Akkor minek mosni :)