Mézesmadzag

Úgy tervezzük, hogy a továbbiakban nem nagyon lesznek a Szomszédnéninek Kolozsváron Brassai-s és Báthory-s humorestjei. Az előbb említett középiskolák dísztermei helyett átköltözünk egy másik terembe, ahol sokkal puhábbak a székek és melegebb van. Ez a kolozsvári Román Opera terme. Ja, és gondoltuk, hogy kellene valami zene is, de mivel elcsesződött a diszkmenünk, meghívtuk a Hot Jazz Bandet, hogy élőben játsszon.
Szóval, ha esetleg nincs programotok, jövő szombatra, január 19-ére, akkor ajánlunk mi egyet:

szomszedneni

Béfé::

13 válasz: “Mézesmadzag”

  1. cs

    Profi! Ott leszek! :)

  2. Tihi

    Mi is :) Itt az ideje az igazi showknak $

  3. blk

    ezt a 15 Lejt ti komolyan gondoljatok?

    =))

  4. feketefene

    A jegyirodában románul hogy an kell kérni a jegyet?

    -Un bilet la spectacolul Femeii Vecine… XL!
    -Multumesc frumos!

  5. Szomszédnéni

    Hello. A jegyirodában hétfőtől lesz jegy, és szerintem úgy lehet kérni, hogy “Un bilet pentru spectacolul din 19 ianuarie Szomszedneni XL”. Ami pedig az árat illeti, annyiba kerül a műsor, hogy kihozza a show költségvetését. Három buszjegynyi ár diákoknak és öt buszjegynyi felnőtteknek volt a minimális ár, amit meg lehetett szabni. Ezért lett ennyi. Reméljük nem sok. Egy mozijegy ára 7 lej, és ez élő műsor lesz és ott lesz a Hot Jazz Band is.

  6. kinga

    huuu sztem nagyon megeri. nagggyon nagggyon. eljen:D

  7. cathleen

    de vagany! ott leszek.

  8. Karl Hungus

    Jajj de jó!

    Srácok!

    Akkor már hatan biztos lesznek a bulin. A sok ingyen jegy mellett, amit a sajtósok kérnek és amit nyalásból oda kell adni. Ez már legalább 60 RON bevétel. Nagyon jó!

    Sajnálom, hogy mint az est producre nem lehetek ott veletek, de tudjátok, hogy éppen Hollywood-ban tárgyalok Andy-vel, hogy adjon nektek szerepet a Terminator 4-be. Ez fontosabb most, de majd a videót megnézem.

    Üdv,Karl

  9. peter

    helyszínen lehet jegyet venni?

  10. Szomszédnéni

    Igen, csak nem biztos, hogy marad, es ez nem PR duma. Ma deltol lehet a Roman Opera jegyirodajaban jegyet venni, es mar eleg jol fogy, azt mondtak a nenik. Es lehet magyarul kerni tole, mert magyar. :)

  11. zsuzsika

    remélem itt az előadás napján is lesz jegy mert mikor tavaj Udvarhelyen voltak koncert előtt már nem volt

  12. Jules

    :) ))))) Elvezem h mindig ilyenkor , amikor valami szervezodik, oda van toldva, hogy tud magyarul, vagy nem romanok, stb…..:))) Ha nem tudna magyarul a neni mi tortenne?

  13. Kat

    Intenzíven irigykedem (igazából szenvedek) a HJB miatt (is). Egyébként meg hogy jutott eszetekbe éppen őket meghívni?