Szomszédnéni szilveszteri felvétel Kolozsváron

Ha olvasod ezt a blogot, akkor tudod, hogy havi egy alkalommal van egy “Havi Agytakarítás” műsorunk a Kolozsvári Rádióban. Pénteken felvessszük Kolozsváron a műsor szilveszteri kabaréját, amire bárki bejöhet, mert a felvétel nyilvános. Egyetlen kérésünk van csak, hogy pontosan kell megjelenni, mert azt mondták a rádiósok, hogy felvétel alatt a bemikrofonozott előadóterem ajtaját nem szabad nyitogtatni.

szomszedneni

Béfé::

7 válasz: “Szomszédnéni szilveszteri felvétel Kolozsváron”

  1. Hadnagy Levente

    Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy halottam, hogy TSz fest is… Na jo kulsore, eleg hujen fest… de vaszonra azt mondtak hogy jol… Lehet valahol vasarolni festmenyet? Ocska piacon kerestem, de nem talaltam :(

  2. Szomszédnéni

    Levente,

    Az durva kifejezés, hogy festek, inkább rajzolok, és többnyire karikatúráka. Pl: http://horror.manna.ro Ócskapiacra még nem törtem be, de igyekszem.
    TSz

  3. Zsók

    Sziasztok levente vagyok es azt hallottam, hogy BeFe vadaszik hol lehet esetleg BeFe altal levadaszott facant kapni. Az ocskapiacon, csikba a piacfolott, es a Veronka boltba mar kerestem de nem talaltam. Ja es kellene egy szep festmeny a hugomnak karacsonyra… – TeeSz itezkedj. :p

  4. Zsók

    +n

  5. Hadnagy Levente

    Kedves Tsz!
    Sajnos vannak emberek, akik esetebe nehez megallapitani, hogy festmeny vagy karikatura ami roluk keszult, mert a valosagban is ,,erdekesen,, neznek ki.
    Koszonom a linket, megnezegettem az osszes horror kepregenyed, ugyhogy ma bizti nem alszik. Szetrohogtem magam :) Ez majdnem olyan jo mint a poenjaitok. Halali :)
    Ha muzsara lenne szukseged a kepregenyeidhez tudom ajanlani nagynenemet… ugy nez ki, hogy az mar kesz horror, es akkora az atmeroje hogy sok folytatasokba lehetne lekozolni…
    Na meg ha ugy van idod irjal :)
    Olyan jol el lehet veled dumalni… vagy … upsz… egyedul dumalok! :( na mind1…

    U.i. – Ti tenyleg banantbol csinaljatok a totottkaposztat?

  6. Szomszédnéni

    Levente,
    mi tényleg banánból csináljuk. Küldjél egy fotót a nagynénédről, lássuk mennyire van igazad. Ha nagyon horror, akkor majd akár fel is bukkanhat valamelyik részben.
    TSz

  7. Hadnagy Levente

    Kedves Tsz!
    Probáltam egy képet csatolni a nagynénémről, de a NOD vírusként ismerte fel és nem engedte elküldeni.
    Na és mit hozott az Angyal Karácsonyra?

    BéFé jól leszerepelt fizikából. De ha még kövel akar pénzt szerezni öreg asszonyoktól, akkor a képletből ne felejtse ki a csúszási súrlódás törvényét se. ahol F = delta A, v * m / pofacsont.

    Aztán nehogy rossz híreteket halljam szilveszter éjjelén!

    Tényleg, társaságba úgy-e mindig titeket tesznek oda viccet mesélni? S még meg se fizetnek… Halottam, hogy egy tál tésztáért is felléptek, na nem csodálom a gazdasági válságba. Nagyanyám sütött bejglit, ha szeretitek az extrém dolgokat meg kell kóstoljátok….