Elemér meghalsz!

Tudom, hogy bunda volt, és hogy lezsíroztál mindenkit, és busszal szállítottad az embereket az erdélyefemes sorshúzásra, és különben is megmondták az erdélyefemesek, hogy lapos vagy, és semmit nem tudsz, és hiába nyerted meg kréta szigetére az utazást, ott állsz majd slápban , és szeded a lázcsillapítót. Úgyis megtudom, hol laksz, odamegyek, szétszedlek. Utolsó esélyed, hogy átadod nekem a nyereményt, és én majd megint sorsot húzok, hogy ki nyerje, mert én válaszoltam rendesen egy kérdésre, jó nehéz kérdésre, de te csak annyit kellett mondjál, hogy miért mennél Krétára. Megtalállak!
S amúgy az erdélyfm is egy szemétláda, hogy odaadja a díjat egy Elemérnek, hát miféle név ez? Nincs ott marketingosztály? Hogy hangzik ez, hogy: A díjat Elemér nyerte! Sehogy! Ma már egy kalapból kihúzni egy cetlit sem lehet normálisan? Pfrh!

TSz

6 válasz: “Elemér meghalsz!”

  1. besucher

    Egy igazi jövendőmondó látta volna előre ezt is.

  2. Melinda

    Te Tsz kezdek tőled tartani mindenkit ki akarsz nyírni.?!

  3. egy erdélyefemes

    :-D DD

  4. Hajni

    Hu de jo hogy nem en nyertem…. azt nem birtam volna elviselni/elolvasni “Kiraly meghalsz”…….amugy Elemer oszinte reszvetem , imadkozz hogy az autobuszod kereke ne pukkadjon ki , a jatektarsaid jokivansagaitol :) )

  5. Kilroy

    Diana!!!

  6. Elemér

    még jó hogy csak most olvasom…
    hogy már nemcsak hogy megjártuk Krétát, hanem már majdnem el is felejtettem.
    amúgy szuper volt, megéri ilyesmiket nyerni, ajánlom mindenkinek :D
    Tsz: azt már mindenki tudja, hogy az érvényesüléshez nem kell semmit tudni, csak egy kis szerencse kell
    hozzáfűzném, hogy csak azért jutott el ilyen későn hozzám ez a bejegyzés, mert nem olvasom a szomszédnéni blogját, mint ahogy a produkcióit sem nézem, természetesen azért, pert a poénjaitok messze meghaladják a felfogóképességemet.
    na már igy is túl sok szót vesztegettem rátok
    üdv, Elemér, aki volt Krétán, és nem került neki semmibe