Tusványos és Félsziget

Megkerültem. Ma éjjel megyek le Tusványosra, aztán jövő héten Félszigetre, ahová nagyon izgi humorprogramot sikerült idén összerakni. Valahol majd igyunk egyet. Mindegy kivel.

Béfé::

Tusványos 2oo9
EURÓPA-MISZSZ SÁTOR
Péntek, 18.00–19.00: Humorest – Szomszédnéni Produkciós Iroda

FÉLSZIGET Humorfesztivál 2009
Powered by Szomszédnéni Produkciós Iroda

JÚLIUS 24, PÉNTEK
13. 00 Ki lesz a legrosszabb viccmondó? – Tied a Félsziget legbénább poénja? Ez az egyetlen verseny, ahol nyerhetsz vele. Profi humoristákból álló zsűri fogja az asztal alá röhögni magát a favicceken.
13.30 Könczey Elemér karikatúrista bemutatja a „Fejadag” című karikatúra kötetét, valamint a „Hogyan készült a Fejadag könyvem?” című vetített előadását, amelyből többek között kiderül, hogy tényleg meztelenül rajzol, szokott-e inspirációul szolgálni számára a gruppenszex, illetve hol szokott kokaint vásárolni, mikor elfogy az ihlet. Ezt követően Könczey szívesen rajzol bárkiről karikatúrát, csak kérni kell.
14. 00 Szomszédnéni Produkciós Iroda humorest. Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs találta ki az Erdélyi Humorfesztivált, amelyet idén szerveztek meg a hatodik alkalommal. Egyéni és közös műsoruk is volt a magyarországi Comedy Central tévécsatornán, továbbá az MR1 rádiókabaréjának rendszeres fellépői. A Félszigeten a sörcsapok környékén lehet velük a leggyakrabban találkozni.
15. 00 Kettes Székelyend. „Letörtétek a tükrünköt” és sok más vadonatúj sláger az Open Stage legújabb albumáról.

JÚLIUS 25, SZOMBAT
13. 00 Legjobb viccmondó verseny. Mert a legjobb poénoknak is kell legyen egy versenyük.
13. 30 A 6. Erdélyi Humorfesztivál nyerteseinek előadása : Holovacskó Zsolt és Ősz Ferenc műsora.
14. 00 Ősz Ferenc humorista előadása. Minden vágya, hogy bekerüljön a Mónika showba, de jelenleg még túl sok foga van hozzá.
14.20 Felméri Péter. Az Erdélyi Humorfesztivál felfedezettje, az RTL “Showder Klub” műsor rendszeres fellépője. Mindezek ellenére tipikusan hülye maradt.
15. 00 Trupa Showtime – Romanian stand up comedy – Stavar Tiberiu (Élő bizonyíték arra, hogy van román stand up comedy.)

JÚLIUS 26, VASÁRNAP
13. 00 Live Grimaszverseny! Hülye pofáért értékes nyereményeket kaphatsz. Bármilyen arcot vághatsz, nem maradsz úgy.
13. 15 Zsók Levente. A budapesti Godot Dumaszínház székelyföldi leányvállalatának a tagja. Idén másodszor szervezte meg Csíkszeredában a Székelyföldi Humormaratont.
14. 00 Szomszédnéni Produkciós Iroda: Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs műsora.
15.00 A Comedy Central bemutatja. Köleséri Sándor a magyar Comedy Central műsorának egyik fellépője, ő a Kárpát-medence legkisebb humoristája. Nem a poénok minősége, hanem a magassága miatt.

15.30 Trupa Showtime – Romanian stand up comedy – Catalin Bordea. (Újabb élő bizonyíték arra, hogy van román stand up comedy.)

5 válasz: “Tusványos és Félsziget”

  1. Edu

    Sok sikert a fellépésekhez fiúk és bulizzatok sokat!
    Aztán gyertek majd Pestre minnél előőőbb!!!

  2. egymarko

    “valahol majd igyunk egyet. mindegy kivel.”
    en is ott leszek, felirtakozom a mindegy kivel listara…. :)
    markoattila

  3. Szomszédnéni

    Oke. A “mindegy kivel” lista tovabbra is nyitva van barki szamara.

    Befe::

  4. Kilroy

    Diana!!!

  5. Melinda

    Nah most verhetem a fejem a falba mértlakok az isten hátamögött:( Amúgy tegnap néztem a Comedy Central bemutatját és abba volt Köleséri mondjuk a kép is abbol van nah mindegy és jó kis humorista.Hoppsz ez szószerint is igaz de értsétek úgy ahogy kell szóval jó.Meg abba volt béfé is mondjuk az ő részét már láttam de mostis jóvolt:) Amúgy ki ez a mániákus aki mindenhová azt írja hogy Diana!! ?