Az élet olyan, mint bármi más

Január 26-án csütörtökön bírósági tárgyalás Udvarhelyen – valamikor 8.30 és 12 óra között. Azt hiszem ezzel kapcsolatban minden poént halottam a barátaimtól, ismerőseimtől. Például olyanokat, hogy hogy hívják Béfét öltönyben? Vádlott, álljon fel.

TSz azzal poénkodik, hogy lehet, hogy halálra fognak ítélni. Remélem, hogy nem.

Vasárnap voltunk spontán színházban. Ez azt jelenti, hogy épp szinkronizáltunk Pásztiéknál egy rajzfilmet, amit a január 30-i RTV magyar adásba (Félő közvetítés) készítettünk, amikor eldöntöttünk, hogy színházba megyünk. Egy Tompa előadást láttunk. Feltűnt-e valakinek, hogy Tompa kalapban hasonlít Indiana Joneshoz?

Tegnap megnéztem egymásután három filmet: Anything Else (Woody Allen), Being John Malkovich (Spike Jonze) és Kinsey (Bill Condon).
Eszméletlen, hogy most épp azért szeretem Woody Allent, amiért régebben utáltam. Azokért a hülye sohavégetnemérő monológokért a depresszióról. Van egy mondat a filmben, amit szeretek: „Annyi problémám van, hogy az se lenne elég, ha öngyilkos lennék – mert az jó esetben, a problémáim felét, ha megoldaná.
:)
Meg egy kérdés. Tudja-e valaki, hogy Lynch „Rabbits” című filmje micsoda?

Kösz azoknak, akik csütörtökön szurkolnak.

Béfé::

19 válasz: “Az élet olyan, mint bármi más”

  1. kupacka

    Béfé, szerintem az Üvegtigris 2 is legalább annyira kultuszfilmmé válik mint a Woody Allen filmek, legalábbis depresszióban és szarkasztikus humorban hasonló. Minden esetre a “Mennyire vagy túsz? A sörhöz hozzáférsz?” mondaton még most is röhögök.
    Csütörtökön persze szurkolunk, javasoljuk minden rajongó jelenjen meg DancsAnnamáriának öltözve a tárgyaláson! Szórakozzon a bíróság is egyet :)

  2. Koszika

    mi szurkolunk.

    aszfaltot.

    es elkuldheted a csikos rucidat nekem ha megse itelnek el, mert szeretem a csikos ingeket, mondjuk ellophatod vagy valami, aztan hozzamjuttatod szenaval. vagy nem szenaval.
    megtenned? :P P

  3. nagyi

    ” Plot Summary for
    Rabbits (2002)

    A story of a group of humanoid rabbits and their depressive, daily life. The plot includes Jane ironing, Suzie sitting on a couch, Jack walking in and out of the apartment, and the occasional solo singing number by Suzie or Jane. At one point the rabbits also make contact with their “leader”. A really Lynch-esque series of episodes ”
    Gondolom nem erre voltál kíváncsi, de én ezt akartam elmondani.

  4. nandika

    a rabbits egy nagyon perverz rövidfilmsorozat nyulakkal, azaz nyulomorf antropoidokkal vagy nem is tudom mik. imádnivalóak.

  5. Sz.Cs.

    A Rabbits rövidfilm. Látszólag nonszensz, de ha valaki kíváncsi, elmondom a saját értelmezésem.

  6. cucuka

    Szerintem meguszod eletfogytiglannal :) )))

  7. pászti

    nekem megvan a Rabbits,
    de még mindig nemtom mijaz.

    szénásival megnéztük pár átrajzolt éjszaka után
    és rettenetesen szomorúak lettünk.
    olyan.

  8. pászti

    aaltra – na azt!

  9. nagyi

    Csak még közben eszembe jutott mit érezhetsz csütörtökkel kapcsolatban. Osztozok szorongásodban: nekem csütörtökön struktúra vizsgám van.

  10. Szomszédnéni

    Van egy olyan, hogy a David Lynch filmek tökéletesen érthetőek és logikusak a David Lynch galaxisban. Csak mi mindig, mindenben evilági logikus érveket keresunk.

    Béfé::

  11. Kabát Szedő

    Én szurkolok, de nem mindegy kinek. Persze tudjátok ti. Marha büszke vagyok, hogy egy ilyen hírhedt vádlott, mint a Béfé kabátszedegetője lehettem, de már félek, hogy engem is vád alá vonnak, amiért ott voltam a Tusnádi második beszóláskor, és ezek után szóbaálltam a megátallkodottal. Van egy csupaszsegget ábrázoló,sorry feliratú zoknim, postafordultával TÉNYLEG repítem.

  12. NMS

    Béfé!

    Megnyugtatlak, hogy mielőtt a cigi megdrágulna, feltankolunk szimpla Caprtiból s aztán beosztva eljuttajuk neked.
    Szorítok. Főleg azért, hogy a cigi ne dráguljon meg, mielőtt elítélnének:)
    Ja! Jó hogy a tárgyalás Udvarhelyen lesz, segítségül hívhatod a szobrokat. S aztán még végül Jenőnek köszönetet mondhatsz.
    Üdv. NMS

  13. Szomszédnéni

    Kedves vagy NMS. :)
    És kösz Kabát Szedőnek is, róla tudni kell, hogy egyszer visszahozta a kabátomat, amit elhagytam. Várom a zoknit.

  14. Szomszédnéni

    Megyek nyomtatok magamnak valami diszkrét smiley kitűzőt, ne legyen holnap nagyon unalmas a szürke öltönyöm. Hm, kéne valami olyan akciót kezdeni, mint a Knorr, vicces lenne, mindenki kitenne az ablakába egy sárga, kerek smiley-t, vagy lenne egy olyan kitűző a ruháján. :) Asszem csinaltatok Tsznek is egyet, ő egyébként is szereti a kitűzőket, most is visel egyet: Fashion is not dead.
    ***
    Ma éjszaka 3 órakor indulunk Udvarhelyre, bye.

    Béfé::

  15. Szena

    Ha bezarnak a hagai birosagig meg se allunk. de nem hiszem, hogy bezarnanak… na, de ha megis… remelhetoleg nem itelnek halalra, vagy eletfogytiglan… az szivas lenne… majd eldol. mi melletted leszunk barmi tortenne.

    Hajra kocsog izirajderek, es pentek este asztali-tenisz, ugyhogy siessetek vissza, ne igyatok szarra az agyatokat.

  16. submark

    Knorr ?
    Nem a Magginak volt egy een reklamkampanya ?
    Amugy, kerdes : mi a helyzet a perrel ?

  17. Hollo

    udvarhelyrol fogadjatok szivelyes udvozletemet :D szoljatok hanytol lesz a kov.targyalas mert mint latogato reszt szeretnek venni :P s meg a gbe-elnezhetunk egyet :) kosz mindent ka,lazak vagytok eloben is :D es kepeket majd ha kaptok,hatha rajta vaok valameiken.ja es ha kell segitseg barmiben szoljatok batran,allok rendelkezestekre. Ricsi, a tan(y)u

  18. Hollo

    ja es jo volt a keszules a targyalasra: fustfujas a poharba ;)

  19. KK

    gratulalok, h megusztad megiscsak