Félsziget humorprogram 2o1o

Félsziget Humorprogram 2010
Powered by: Szomszédnéni Produkciós Iroda

AUGUSZTUS 27, PÉNTEK
13.00 Ki lesz a legjobb viccmondó? Mond egy jó viccet, és nyerj értékes ajándékokat!
13.20 A Humorfeszt bemutatja: Horváth Hunor Jenő, Holovacskó Zsolt és Ősz Ferenc. Stand up komikusok csatája a transzilván el mariachival. Poénok csattannak!
14.00 A Szomszédnéni Produkciós Iroda „Honnan a név?” című humorestje, amelyből végre kiderül, hogy miért is Szomszédnéni? (Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs)
15.00 Romanian stand up comedy – Tibi Neuronu (Stavar Tiberiu) Az egyik legjobb román stand-upos, ő készíti a România Beată című videósorozatot.

AUGUSZTUS 28, SZOMBAT
13.00 Legroszabb viccmondó verseny Minél rosszabb a vicc, annál jobb.
13.10 Open Stage (Székelylend) Kozma Attila és Lung László Zsolt bemutatják az új „No Diszk” című albumukat.
14.00 Romanian stand up comedy – Radu Isac. Miután többször is végigjárta Románia legjobb stand up comedy klubjait, a Félszigeten először láthatjuk, hogy milyen az, ha egy humorista műsor közben sört iszik.
14.30 A Szomszédnéni Produkciós Iroda „Hogyan születnek a poénok?” humorestje.
Olyan sokat dumálnak a fiúk, hogy egy humorestbe bele se férnek, ezért a Félszigeten ez a második.
15. 00 Badár Sándor. A magyar stand up comedy egyik legviccesebb képviselője, a Kontrolltól a Nyóckerig számos film emlékezetes karaktere.

AUGUSZTUS 29, VASÁRNAP
13. 00 Zsók Levente – stand up comedy, a Szomszédnéni bevezetőjével. A Comedy Centrál magyar humorcsatornán immár második alkalommal bemutatkozó humorista a székely humor egyik legjobb képviselőjévé nőtte ki magát.
13.40 A Humorfeszt bemutatja: Székely Zsolt, Balla Levente, Kósa Csaba. Új tehetségek a 7. Erdélyi Humorfesztiválra is jelentkeztek. A Félszigeten is megmutatjuk őket.
14.20 Felméri Péter– stand up comedy. Miután megmutatta magát a Fábry Showban, Fábry felkérte, hogy legyen benne a műsor gegcsapatában is. Mellette a Showder Klub alapembere.
15.00 Romanian stand up comedy – Cristian Dumitru. Ha román nyelvű stand up, akkor ő az élmezőben van. Több tévéműsorban szerepelt, de mindezek ellenére vicces.

ZENEI PROGRAMOK ÉS A TÖBBI ITT: www.felsziget.ro

Egy válasz: “Félsziget humorprogram 2o1o”

  1. LtGlove

    Ezt úgy megnézném, de kicsikét nagyon (csodás kifejezés) messze van nekem Marosvásárhely. Még a román stand-up ra is kiváncsi vagyok, mert olyat még nem láttam.