Pro Rejtő Jenő cipőfűzője

Orbán János Dénesről hallottam egy pletykát, miszerint az emberek magázzák, ezért először azt mondtam neki, hogy üdvözlöm, mire ő úgy válaszolt, hogy szia. Ezzel le is zárult az ismerkedési momentum, ő az akit legutoljára tudtam elérni azzal, hogy részt venne ebben a Szomszédnéni-Transindex Rejtő projektben. Részt vesz.

Röviden annyit erről, hogy Budapesten gyűjtenek egy Rejtő Jenő szoborra, s mi Erdélyben összegyűjtjük a cipőfűzőrevalót a szoborhoz – hogy mikor áll majd a szobor, és elmegyünk mellette, megcsillanjon egy könnycsepp a szemünkben, hogy – na, ezt a cipőfűzőt mi fizettük.
Részletek itt.
És mit mond erről SzékelyCsaba az itt.
És OJD, az meg itt.

Gáspárik Attila és Nagy István humorral jönnek, továbbá elárvereznek eredeti humoreszkszövegtől kezdve kabarédévédéig mindent, ami utjukba kerül. Székely Csaba parodista is ott lesz, nem is olyan régen jelent meg a kötete, igazi tehetség, Könczy – a Krónika napi karikaturistája mindenkit lerajzol, aki kéri (na jó, lehet, hogy nem mindenkit). Csinta Samu el lesz utazva pénteken, de szívben a Rejtő ügy mellett van, Balló Áron a Szabadságtól testben is, Kelemen Ármin Attila a Trindextől pedig csak átjön a másik irodából.
Hegyi Rékát (hamlet.ro) nagyon jó ismerni, mert kuldtem neki egy mailt, és rögtön megadta Bogdán Zsolt, Dimény Áron és Kézdi Imola telefonszámát. Dimény, akit a nagyközönség talán a legjobban a Sorstalanság Citrom Bandijaként ismer már biztos, hogy ott lesz. Lakatos ”Csendország” Robi filmrendező, operatőrrel pedig kocsmába találkoztam, és persze, hogy ő is jön.
Lesz a Szomszédnéni Produkciós Iroda „A legjobb 100 és 1/3 poénja” is, meg a kolozsvári színészhallgatók LIBA csapata. Henter Ambrus Médiabefutó nyertes pedig gitároz. A buliról később, mert 12 DJ nyomja majd a zenét. Hja. Pénteken nem fogunk unatkozni a Tranzit Házban.
***
Ki szereti Rejtőt?

Béfé::

6 válasz: “Pro Rejtő Jenő cipőfűzője”

  1. andy milonakis

    Bazkett, ebbol nem ertettem semmit…

    Deee gratulalok, hogy a 270 szobol allo cikkben 42 olyan szo van ami valakinek a neve. Osszesen 15 kulonbozo szemelyre vonatkozik ez a 42 szo. Azonkivul megemlitetted a Szomszednenit, a LIBA csapatot es a 12 DJt. Na most, ha ezeknek a bandaknak a tagjait is felsoroltad volna, akkor azt hiszem mar teljes lett volna a cikk. :)

    andy milonakis

    PS. Igen, “Béfé::” is bele van szamolva a statisztikaba.

  2. Szomszédnéni

    :) Bizony Andy Milonakis. Tehát valami nagy készülhet.

    Béfé::

  3. Ocsike

    mikor es hol lesz ez a 12 DJüs buli? Én is szeretnék odamenni. köszi.

  4. Szomszédnéni

    Most penteken, este 7-tol, Tranzit Haz.
    Gyere. Foglalok 1 helyet.

    Béfé::

  5. th

    Buli Rejtő Jenő zenéjére? hát erről is csak én tudok lemaradni…

    :-(

  6. betyár

    s verekedés lesz-e? engem az a programpont érdekelne.