Támogatók: Darth Vé és a többiek

Most tudtuk meg K. Ernőtől, hogy a sötét oldal is támogatja a Szomszédnénit a választásokon, és használni fogják az Erőt az érdekünkben. K.E. küldte nekünk bizonyítékképpen ezt a kollázst:

szomszedneni

Bence inkább Marlyn Mansonnal képzel el bennünket, valószínűleg a kalapra asszociálva:

szomszedneni

És olyan is van, aki kollázsában az emberek érzékenységére akar hatni, Timi küldte ezt a képet rólunk és a kiskutyáról, azzal a szöveggel, hogy a kiskutyák is támogatnak minket:

szomszedneni

Ha véletlenül nektek is a birtokotokba kerül hasonló fotó, vagy összedobtok egyet, küldjétek el a szomszedneniKUKACyahooPONTcom címre, és fellőjük a blogra.

4 válasz: “Támogatók: Darth Vé és a többiek”

  1. kefiret

    …..eg, már a szomszédnéni is moderál (öt nappal ezelőtti hozzászólást). hányok.

  2. just me

    nekem a Manson-os kép jön be! megnyerő csak nem az EU-s pályázaton… ;) )

  3. Szomszédnéni

    A Szomszédnéni blogot a működtető Transindex átköltöztette az egyik szerverről egy másikra, amelyik nagyobb szebb és okosabb. Közben akadozott a cucc, elképzelhető, hogy nem lehetett hozzászólni vagy spamkánt törlődött hozzászólás. Most már megint minden jól müxik. Igen Kefiret, biztos rád pikkelünk és kimoderáltunk.

  4. Noemi

    jo a marlines kep de mit keres ott? vagy inerpretalhato ahogy jolesik? a politikusokra utal, ha jobban megnezem van valami kozos, csakhogy az elobbi oszintebb, mint a masik. Jo a humorotok, egyes emberek szerint van bennetek valami angol vonas ilyen teren.