Sex on the beach avagy tévedések vígjátéka

Mondom TSz-nek a Roland Garros nevű szórakozóhelyen, hogy mindig csak sört inni unalmas, ezért most valami mást rendelek. Kreatív berúgás. Ital-lap, koktélok , böngészés, fontolgatás, rendelek egy Margerita nevű koktélt. Kezdett gyanús lenni, hogy 20 percet kell rá várjak. De ez még mind rendben. Kezdett gyanús lenni, mikor kihozták a kecsupot. De ez még mind rendben. Kezdett gyanús lenni, hogy hoztak kést, villát. Aztán meghozták a Margeritát. Csak nem a koktélt, hanem az ugyan-ilyen-nevű pizzát.
Nagyon nehéz így berúgni. TSz mondta, hogy örüljek, hogy koktél vagy pizza helyett nem egy csokor margaréta virágot kaptam.
Utólag belegondolva rosszul választottam. Voltak olyan koktélok is, hogy Sex on the beach, kérhettem volna olyat is, aztán legfeljebb odajött volna a pincércsaj, hogy a szex OK, de a tengerpart helyett mi lenne, ha hátramennénk a raktárba?

Béfé::

(Közben felléptünk Udvarhelyen az UFF szervezte Diákpolgármester Választáson, de erről majd bővebben TSz.)

8 válasz: “Sex on the beach avagy tévedések vígjátéka”

  1. feketefene

    mivel a Roland Garros a Szamos partján van, csak le kell ereszkedni, és máris mehet a menet… :D

  2. myselfke

    pedig jo valasztas lett volna…amugy Margarita A nem E…itt lehetett a bakid Befe…es lehet soval vagy cukorral kerni (tudod a maz a szelen) …akkor csodalkozott volna a pincercsajszi ha szolsz hogy cukorral kered:)

  3. acs

    En abszolut gyomorparti vagyok, remelem nem kuldted vissza a pizzat. Es tudom hogy tele hasnal nehezebben szivodik fel az alkohol, de a pizza utan par sor es elerted a celod, es meg jobban is esik ;-)

  4. fegyver

    boldog szulinapot paszti. http://www.youtube.com/watch?v=fHAjftml034&mode=related&search=

  5. lexug

    szoval a kovetkeztetes: a sornel maradtok, ugye, vagy: ha ezt is lehet hat akkor miert is ne, nem?

  6. Papirvonat

    És, ha “Beciul domnesc”-et rendelünk, mit hoznak? Nehéz lehet kis pince formájú pizzákat késziteni. Kemény szakács társaság lehet ott, kik is ezek?

  7. zoard

    jo

  8. eviciqee

    szeksz on dö bíccs-el sehogyse jártál volna rosszul…csak ha férfi a pincér:P de a koktél bár finom:D