Ilyen egy humorista hátulról (Making of OTP reklámok)

Mi és Felméri Péter szereplünk az új OTP Bank reklámokban, és ez már azért is jó, mert Péternek van autója és ki tud vinni a forgatásra. A forgatókönyv szerint egy lakópark átadáson poénkodunk, ami azzal jár, hogy szabadtéri felvétel készül – szép napsütéses, grillezős, partizós. Persze az időjárásnak nem küldték át az Ótépések a forgatókönyvet, ezért esik az eső. Mikor pár percre kisüt a nap a stáb gyorsan ellepi a helyszínt, leforgat pár snittet, de persze, hogy megint elered az eső – mehetünk vissza fedezékbe. Kicsit szídjuk a szabadtéri forgatás kiagyalóját, de csak halkan.

Kovács András Péter is ott van a Dumaszínház megbízottjaként, de stylistként is besegít, mert kiderül, hogy kell nadrágszíj, és ő adja kölcsön nekem.

A felvételvezető elmondja, hogy úgy indul a reklám, hogy hátulról veszik a színpadot, álljunk ki, és bármit mondhatunk, úgyis csak képet vesznek fel először. Kicsit furcsának találom, hogy miért pont három erdélyi humorista fenekével kezdődnek az OTP lakáshitel-reklámok a nyáron, de ez van.

A végeredmény (klikk a kis képekre a reklámokért)

Szomszédnéni OTP reklámok:

Felméri Péter OTP reklám:

Béfé::

4 válasz: “Ilyen egy humorista hátulról (Making of OTP reklámok)”

  1. Anett

    Szerintem azért kell hátulról venni, hogy a siket és nagyothalló testvéreink is leljenek valami élvezetet a reklámban, ha már ők nem értik a poénjaitokat. De ez csak egy ötlet, a forgatókönyvírót kéne megkérdezni…
    Egyébként pedig ti vagytok a kedvencek-csak azért mondom, mert ha már itt járok, akkor tudjatok róla.

  2. Diuss

    Megnéztem a reklámokat, nagyon tetszettek! nekem is ti vagytok a kedvenceim :D csak így tovább!

  3. TéDé

    Még a végén kiderül h jóban vagytok a Felmérivel…

  4. joismasara

    ilyen hosszut is lehet hozzászolni:..:)