Antizene antifanokkal

Megérkezésünkkor még nem voltak próbák. Kiderült, hogy ez is a mi feladatunk. Képzeljünk el egy diszkót, amelyet Park Placenak hívnak, neonban csillogó lépcső, bőrkanapék oldal. Szimpatikus gólyapár nyert.
És akkor elkezdődött.
Színpadon volt a Pofon74 romániai magyar fapados csődzenekar, melyben énekelni próbálunk Béfével. Büszkén elmondhatjuk, hogy ez volt együttesünk első rendeltetésszerü koncertje. A 11 számunkból csak kilencet bírt ki a közönség, de volt aki már a harmadik szám után kiragadta a kezemből a mikrofont, és belekiabálta, hogy: menjetek a kurva picsába innen!!! Ő az első igazi Pofon74 antifanunk. Utána többen követelték a szervezőktől, hogy szedjenek le a színpadról. Hiába na, a sok Kerozin-rajongó nem bírja az igénytelen zenét. Viszont volt egy kisszámú társaság, akik végibulizták, lassúztak, szerelmesek lettek a koncert közben és a végén gratuláltak. Egyik kedvenc gratulációm, hogy: annyira szar volt, hogy már jó. Egy várost kipipálhatunk.

TSz

2 válasz: “Antizene antifanokkal”

  1. Josephine Shephard

    Ti azert meg mindig fantasztikusnak tartjatok magatokat…..
    Ez itt meg csak egy trukkk…
    Ugyanis befet megtanitottak az egyetemen arra, hogy
    az antireklam is reklam.
    es ezzel anyilatkozattal meg az volt a cel, hogy a kovetkezo fellepesukre, hacsak kivancsisagbol is ,de elmenjetek.

    ….ott aztan, kellemesen csalodni fogtok a tehetsegukbe…iiiiigeeen

    De megsem kellemesen, akkor bizonyara valaki mast fognak hibaztatni.

  2. Administrator

    Béfét nem tanították meg az egyetemen, hogy az antireklám is reklám. El nem tudod képzelni, hogy milyen az oktatás minősége a Babes-Bolyai Tudományegyetem Újságírói Szakán. Azt, hogy az antireklám is reklám Madonnától tanultam meg.

    Béfé ::